El Darren és un home normal i corrent dels Estats Units que ha passat de ser dels homes més rics del món i estar a la posició 25 de la famosa llista Forbes a perdre-ho tot. El seu cas és surrealista: el banc li va ingressar més de 50 bilions d'euros per error. Ell mateix ha explicat com es va sentir després d'aquesta errada, que el va convertir en milionari per pocs dies, fins que el banc li va retirar els diners i li va comunicar el monumental error

Els fets van passar l'any passat, però s'han viralitzat en els darrers dies. El protagonista d'aquest surrealista succés es diu Darren James i és veí de Louisiana (Estats Units). La vida d'aquest home era normal, fins que un dia, de cop i volta, va veure que havia rebut un ingrés de ni més ni menys que 5.000.000.000 dòlars, que son, aproximadament, 50.347.397.120 euros.

"Va ser molt boig, ja que mai havia vist tants zeros al meu compte corrent"

El Darren no es podia creure què estava passant. En un primer moment, va pensar que podria ser l'herència d'un familiar llunyà milionari, però de seguida es va adonar que aquesta hipòtesi no tenia cap mena de sentit, ja que no coneixia ningú que tingués tants diners. "Va ser molt boig, ja que mai havia vist tants zeros al meu compte corrent. Només podia pensar en qui era la persona que m'havia fet aquest ingrés", explica l'home en una entrevista a la CNN.

Qui li havia enviat els 50 bilions d'euros?

No obstant això, aquesta alegria va durar poc i va trucar al banc per demanar explicacions: volia saber qui li havia enviat els 50 bilions d'euros. En qüestió de pocs minuts, el banc li va enviar un missatge explicant que es tractava d'un error. "Es tracta d'una errada tècnica que ha afectat diferents comptes corrents", deia el comunicat de l'entitat bancària.

Error 50 billones / Redes sociales
Un home rep 50 bilions d'euros per error i es converteix en una de les persones més riques del món en pocs dies / Xarxes socials

"No és un error d'un zero o de dos, és que algú s'ha quedat adormit al teclat"

"No és un error d'un zero o de dos, és que algú s'ha quedat adormit al teclat", bromeja el Darren, que un any després encara no dona crèdit a la surrealista situació que va viure. El banc li va comunicar que en pocs dies li retirarien els 50 bilions d'euros. Al cap de quatre dies, efectivament, va perdre els diners que li havien ingressat per error. Així i tot, va estar a la posició 25 de la famosa llista de multimilionaris Forbes. 

"Tot això m'ha fet pensar en la dubtosa seguretat dels comptes bancaris"

"M'agradaria saber l'origen d'aquest error. Tot això m'ha fet pensar en la dubtosa seguretat dels comptes bancaris", diu el Darren, que ha aprofitat l'ocasió per demanar a tothom que es trobi en aquesta situació que actuï de la mateixa manera que ho va fer ell, ja que als Estats Units, en cas que no hagués retornat els diners, hauria estat denunciat per un robatori. Tot i que aquesta legislació varia en funció del país, en qualsevol cas cal tornar-ho tot.