El pare de l'Esther López de Traspinedo (Valladolid) ha trencat el seu silenci després de les noves proves que ha presentat l'equip d'elit de la Guàrdia Civil especialitzat en reconstrucció d'accidents de trànsit. L'home està convençut que l'Óscar, el principal sospitós del cas, és l'autor de la mort violenta de la seva filla. "Aquest informe és una prova més de les múltiples que hi ha contra ell", diu Miguel López.

Tal com explica ell mateix a Telecinco, confia plenament en la Guàrdia Civil i en la Justícia per tal que es resolgui la incògnita que fa més de vuit mesos que s'està investigant: qui va matar a l'Esther López al petit municipi de Valladolid el 12 de gener, que va ser l'últim dia que la van veure amb vida.

Com va morir la jove de 35 anys de Traspinedo

El Departament de Reconstrucció d'Accidents de Trànsit de l'Institut Armat ha fet un nou informe on s'explica detalladament com va morir la jove de 35 anys de Traspinedo. Tal com consta a l'informe, va ser atropellada i, el cotxe que més compatibilitat presenta amb les lesions de la víctima és el cotxe de l'Óscar, que tenia uns danys que quadren amb les ferides del cadàver de la víctima.

Desaparició i mort d'Esther López de la Rosa

En aquest informe també s'explica que les dades de la centraleta del vehicle del sospitós van ser esborrades just després de l'atropellament. Per la posició en què va ser trobada Esther López de la Rosa, la hipòtesi principal és que la van atropellar a una altra zona i que, posteriorment, van moure el seu cos per fer veure que havia mort en aquella cuneta.

El lloc on van matar l'Esther López de Traspinedo, actualment, encara és un enigma. El que sí que tenen clar els guàrdies civils és que la persona que la va matar la va deixar agonitzant fins que va morir i que, si hagués rebut assistència mèdica, l'haurien pogut salvar, però l'homicida va decidir deixar-la morir. 

"La meva filla va ser assassinada i la van deixar 8 hores agonitzant"

La Guàrdia Civil està investigant el cas com un homicidi involuntari, però Miguel Lopez està convençut que el cas de la seva filla és un assassinat. "La meva filla va ser assassinada a un altre lloc i la van deixar 8 hores agonitzant", assegura.

Esther López de la Rosa / Redes sociales
Esther López de la Rosa va morir en estranyes circumstàncies el 13 de gener a Traspinedo (Valladolid) / Xarxes socials

L'Óscar continua defensant fermament la seva innocència

Tot i l'evidència de les proves presentades i les mentides que ha dit, l'Óscar continua defensant fermament la seva innocència. De fet, ha fet un comunicat dient que l'informe de la Guàrdia Civil demostra que no hi ha cap prova contra ell. No obstant això, l'informe policial diu tot el contrari: tot apunta cap a ell.