Uns pares maten accidentalment el seu bebè de quatre mesos a Alhama, a Múrcia: anaven borratxos i, segons les primeres hipòtesis, l'han esclafat sense voler.

Maten un bebè a Alhama

Els fets han passat aquest divendres en un domicili del carrer Valle de Leiva d'Alhama, un poble de Múrcia. Els pares van anar a dormir borratxos al mateix llit que el seu fill: un bebè de només quatre mesos que, per causes que encara s'estan investigant, va morir.

Quan els pares es van adonar que el seu bebè no respirava, immediatament van trucar a Emergències 112. Fins al lloc dels fets es van desplaçar els sanitaris de la Unitat Mèdica d'Emergències (UME), un metge i un infermer que, tot i que van intentar reanimar-lo, van poder comprovar que almenys feia una hora que havia mort.

Els pares anaven borratxos

Fins al lloc dels fets, també es va desplaçar dos policies locals i, quan van prendre la declaració als dos pares, van veure que presentaven signes d'haver begut i, per això mateix, els van fer la prova d'alcoholèmia i van donar positiu.

Guardia Civil / Europa Press

Uns pares maten accidentalment el seu bebè de quatre mesos a Alhama (Múrcia): l'haurien esclafat mentre anaven borratxos / Europa Press

El bebè hauria mort esclafat

Segons el testimoni dels pares, el bebè dormia al mateix llit que ells i que, quan es van despertar, van veure que el bebè no respirava. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i el cos del petit ha estat traslladat per fer-li l'autopista, que esclarirà les causes de la seva mort. Les primeres hipòtesis apunten que, com que anaven borratxos, no es van adonar i el van esclafar.

No han estat detinguts

La mare del bebè, una noia de 19 anys, per causes desconegudes, també va perdre un fill a Bolívia, el seu país d'origen. Com que tot apunta que ha estat un accident, no han estat detinguts, només els estan investigant. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.