El passat diumenge els Mossos d’Esquadra van trobar una parella morta dins el seu domicili de la localitat de Godall (Montsià). Els cossos no presentaven signes de violència i la principal teoria dels agents era que havien mort per inhalació de diòxid de carboni, fet que va confirmar-se a l’autòpsia. L’home, de 54 anys, i la seva parella, de 61, eren originaris de Vilanova i la Geltrú i feia poc que s’havien mudat al número 11 del carrer Sant Josep del citat municipi.

Feia dos mesos que reclamaven electricitat

La parella s'havia traslladat a Godall després d'haver heretat aquest pis i estaven en procés de reformar-lo per entrar a viure de forma permanent. Segons ha avençat el Diari de Tarragona feia almenys un parell de mesos que reclamaven tenir electricitat al domicili, però la companyia no els donava d'alta. Amb l'arribada del fred van optar per fer-se amb un equip electrogen, que va acabar provocant-los la mort: l'aparell es trobava a l'interior del domicili, però no comptava d'escapament cap a l'exterior. Pel que han pogut reconstruir els investigadors, sembla que la parella l'hauria posat en marxa abans d'anar a dormir i es van ofegar amb el diòxid de carboni.

Va ser un dels veïns qui va trucar als Mossos després de no saber res d'ells durant dies. A més, li va semblar estrany no trobar-se'ls pel carrer però veure els seus cotxes davant de la casa estacionats al mateix lloc durant molt de temps. Tot i que feia poc de temps que vivien a Godall, eren molt coneguts pels veïns, ja que la dona treballava cuidant de la gent gran.

Una neboda de la parella ha declarat al citat mitjà que es van queixar en diverses ocasions de la lentitud dels tràmits de la companyia elèctrica. "Si la companyia hagués anat més ràpidament, això no hauria passat", ha assegurat. Per a la família, que resideix a Barcelona, ha estat un cop molt dur i inesperat i encara es troben en estat de xoc pel succeït.