Ava Majury és una noia de 15 anys que ha guanyat molta fama a les xarxes socials en els últims dos anys. És una de les estrelles de TikTok, té poc més d'1 milió de seguidors en aquesta popular plataforma i ha aconseguit guanyar uns 150.000 dòlars en contractes de patrocinadors per la seva tasca comunicativa.

Viu amb la seva família a Naples, en l'estat de Florida. El contingut que sol publicar a les seves xarxes socials està relacionat amb l'entreteniment, se la veu ballant, cantant o fent bromes als seus amics o familiars. Va començar a pujar vídeos a TikTok el 2020, durant el confinament i en poc temps s'ha convertit en una persona summament popular en aquesta xarxa social.

Durant el mes de juliol de 2021 va tenir un incident molt desagradable que va implicar el seu pare i un assetjador de 18 anys anomenat Eric Rohan Justin que estava obsessionat amb Ava Majury fins al punt de comentar amb diversos missatges amenaçadors a les seves publicacions a les xarxes socials.

L'assetjador no deixava en pau Majury

L'assetjador no deixava en pau Ava Majury, no es limitava a comentar a les seves publicacions, també s'unia a les partides que jugava l'estrella de TikTok amb els seus germans o els seus amics, l'agregava en altres xarxes socials com Snapchat o Instagram i li enviava missatges que feien sentir incòmoda a Majury.

Eric Rohan Justin va començar a intentar buscar informació personal d'Ava Majury, després de fer diversos favors i fins i tot pagar per això va aconseguir el número de telèfon de la jove i la seva adreça. Trucava a Majury i li oferia diners a canvi que ella li enviés fotos. De fet, va arribar a pagar 300 dòlars per dues imatges que ja estaven publicades en l'Instagram de la noia.

Ava Instagram 2

Ava Majury / Instagram

La situació es va tornar tèrbola en el moment en què Eric Rohan Justin li va demanar que li enviés fotos eròtiques. Ella va decidir bloquejar-li de totes les seves xarxes socials, però no seria l'última vegada que tindria notícies del seu assetjador, que li va enviar a casa seva un sobre amb 500 dòlars i una nota que deia: "Ho sento, això és tot el que em queda, estic arruïnat".

El pare de la jove va intervenir

Després d'aquell moment Rob Majury, pare d'Ava, va decidir contactar amb Eric Rohan Justin per comentar-li que estava fart i que deixés en pau a la seva filla, a més li va recordar que ella era menor d'edat. L'assetjador no va fer cas a les paraules del progenitor i va decidir presentar-se a casa de la noia.

Ho va fer armat amb una escopeta, ulleres protectores i taps per a les orelles. El dia 10 de juliol de 2021 es va col·locar davant de la casa dels Majury a Naples (Florida) i va disparar contra la porta. Ava va parlar sobre les seves sensacions en aquells moments tan tensos amb The New York Times: "Tot el que recordo va ser que ho vaig escoltar, ho vaig sentir al meu pit, i vaig mirar cap a dalt, i hi havia un forat a la meva porta fet pels fragments".

Tota la família es va refugiar en una habitació i van cridar a emergències menys Rob que va decidir avisar el noi que marxés de la seva casa, Eric Rohan Justin es va escapar de lloc dels fets, però va tornar al cap de poc temps. En aquell moment, el pare, que havia estat policia, estava davant de la porta de la seva casa amb una arma fent guàrdia.

Va advertir el jove que deixés l'arma a terra, però no li va fer cas, així que Rob va decidir disparar la seva arma diverses vegades fins a matar l'assetjador de la seva filla. Segons les lleis de l'Estat de Florida Rob no és culpable de cap delicte, la normativa d'Estand Your Ground l'empara i no serà jutjat pels seus actes.