Un partit amistós de futbol juvenil entre l'equip cadet Mas Pellicer de Reus i el C.F. Vila-seca de diumenge passat va acabar de manera agredolça per un dels jugadors, un noi de 15 anys. L'adolescent, originari de la República Dominicana, va assegurar la victòria al seu equip marcant un gol que va deixar el marcador a 1-0 a favor del Reus. Després de l'encontre, però, quan ja estava marxant cap a casa, va patir una agressió per part, presumptament, d'un dels pares del Vila-seca, qui li va agafar del coll i li va amenaçar per haver guanyat el partit. 

Més enllà de tenir mal perdre, tant la víctima com la seva mare estan convençuts que l'home que ha comès l'agressió ho va fer pel color de la pell del noi. "És un tema racial", ha assegurat la mare en declaracions recollides per La Vanguardia. "Qui va esperar el meu fill, a més, sabia que estaria sol". Van decidir denunciar els fets davant dels Mossos d'Esquadra per evitar que alguna cosa així torni a succeir, ni a la víctima ni a cap altre noi de l'equip. 

Ja li havia amenaçat anteriorment 

Segons el relat del jove futbolista, no seria la primera vegada que aquest home es mostra violent amb ell. "Al camp ja m'havia insultat amb altres pares del Vila-seca", ha explicat. El noi té por que aquest pare torni a agredir-lo, fins i tot amb més gent. L'agressió li ha provocat una contractura a l'esquena: l'home li hauria agafat del coll per estampar-lo contra la tanca del camp del Mas Pellicer, quan el noi tornava a casa amb el seu patinet. 

Els crits de la víctima van alertar una veïna, que va sortir de casa per veure què passava. Això va provocar que el presumpte agressor soltés al noi i marxés corrent cap al cotxe, on li esperaven la seva parella i el seu fill. L'adolescent va tenir l'enteresa de fotografiar-lo abans que s'esfumés, i va poder lliurar als Mossos una imatge de la matrícula, així com del sospitós quan pujava al vehicle.