Aquest diumenge, durant un partit de futbol infantil que enfrontava la Penya Barcelonista Barcino i la Fundació Futbol Badalona, un dels espectadors va proferir una sèrie d’insults racistes dirigits a un dels jugadors de la PB Barcino. A conseqüència d’això, l’àrbitre va suspendre el partit i el pare del menor va denunciar formalment l’home que havia atacat verbalment el seu fill.

L’àrbitre va aturar el partit

Els fets han tingut lloc aquest diumenge al matí al Camp Municipal de Futbol Menorca, al barri de Sant Martí de Provençals de Barcelona. Al voltant de les 11:30 hores, els Mossos d’Esquadra rebien un avís segons el qual se’ls informava que s’havia hagut de suspendre un partit de futbol infantil a causa de les vexacions que havia rebut un dels jugadors per part d’un membre del públic.

Segons l'acte arbitral, el partit es va aturar al minut 54 després que un dels espectadors es dirigís a un dels nens que jugaven al crit de "¿Qué haces, mono, hijo de puta?". Mentre esperaven als agents, diversos pares de l'equip visitant van intentar que l'àrbitre reprengués el partit, argumentant que "només quedaven 15 minuts". L'àrbitre també ha denunciat mitjançant aquest document que cap dels tècnics de l'altre equip el van ajudar a controlar la situació ni tampoc van fer res per aturar l'home que havia tingut aquesta actitud racista cap al menor. No va marxar del lloc, però, i en arribar els agents el van poder identificar a l'instant.