Atac en un tren regional a Alemanya. Un home ha agredit a ganivetades els passatgers de forma indiscriminada en un comboi que viatjava des de la ciutat de Kiel a la d'Hamburg, al nord del país, segons han explicat les autoritats locals. L'apunyalament múltiple, que s'ha produït aquest dimecres al migdia, ha deixat al menys dos morts. També hi ha cinc persones ferides de diferent consideració que han estat ateses pels serveis d'emergències. El brutal atemptat de l'individu va començar poc abans que el ferrocarril arribés a l'estació de Brokstedt, on les forces de seguretat presents al lloc l'han detingut. 

Desconeixen les motivacions de l'home 

Les autoritats regionals han tancat les instal·lacions ferroviàries. Respecte als motius de l'atac, la policia alemanya no ha donat més detalls sobre si es tractaria d'un assalt esporàdic o hi hauria un al·licient ideològic darrere. Tampoc s'ha revelat la identitat o les circumstàncies de l'home arrestat. Deutsche Bahn, l'empresa operadora del tren, ha explicat a xarxes socials que continuen les investigacions policials a l'estació de Brokstedt i que hi ha cancel·lacions de línies de llarga distància entre Hamburg i Kiel, així com entre Hamburg i Neumünster.

L'agressió a ganivetades s'ha produït al voltant de les tres del migdia d'aquest dimecres. De fet, els serveis d'emergències han rebut una trucada alertant-los a les 14.58 hores i una segona a les 15.16. Poc després ha arribat a l'estació de Brokstedt, on s'ha aturat el tren, la Policia Federal d'Alemanya i han arrestat l'home. Segons les primeres informacions recollides pel diari Focus, l'atacant seria d'origen sirià i estaria "mentalment confús" en el moment que ha empunyat el matxet. L'atemptat, tal com han explicat els serveis sanitaris aquesta tarda, ha deixat pel moment dos morts i cinc ferits, dels quals es desconeix la gravetat.