Ensurt, i dels grossos, en una carretera al nord de Bogotà (Colòmbia). Un autobús en el qual viatjaven 21 nens ha estat atacat aquest dimecres a trets pel conductor d'un altre vehicle, una camioneta de color blanc, mentre circulaven pels voltants del pont de Sibèria. Fins a tres trets va proferir el pistoler contra l'automòbil que traslladava als menors d'edat a l'escola, ubicada a Tenjo, Cundinamarca, a uns 28 quilòmetres de la capital colombiana. Malgrat la gravetat dels fets i la por dels escolars, no s'han registrat ferits i els danys només han estat materials.

Així ha estat el tiroteig de la ruta escolar a Colòmbia

Els múltiples trets executats pel conductor, la identitat del qual no ha estat revelada, van causar temor en els 21 menors que es trobaven a l'autobús. Tot i que sense ferits, es desconeixen les motivacions del suposat agressor per atacar el comboi atapeït de nens i nenes que anaven a l'escola a Tenjo. Segons han recollit diversos mitjans locals, alguns impactes de bala (uns tres) a la carrosseria són encara visibles i van quedar registrats, a més, al vídeo que va gravar una monitora i que s'ha viralitzat per les xarxes socials.

 

De fet, al vídeo es pot observar com el conductor de la camioneta va començar a perseguir l'autobús accelerant i canviant de carril, enmig d'un suposat enfrontament entre els conductors d'ambdós vehicles. Així, es veu com en el moment que el vehicle del pistoler persegueix l'autobús, la monitora que grava l'escena intenta calmar els 21 menors d'edat que es trobaven a bord. Les autoritats han obert una investigació per aclarir els fets i localitzar el responsable dels trets. També han assegurat que prendran mesures per a la seguretat dels estudiants, que segueixen, molts, en estat de xoc després del succés.