El carrer Larios de Màlaga, una de les artèries comercials més luxoses d'Espanya i també de les més cares, va patir la irrupció d'un cotxe Porsche Cayenne a gran velocitat, quan està restringida la circulació de vehicles i només poden anar-hi vianants des de fa 20 anys. Amb la música a tot volum i amb un braç fora de l'automòbil, un home de 38 anys i nacionalitat bielorussa va endinsar-se per la cèntrica avinguda de botigues de moda i, fins arribar a la plaça del carbó, gairebé atropella sis persones, segons ha avançat Diario Sur. Els fets van produir-se aquest dilluns cap a dos quarts d'onze de la nit, un moment al qual el carrer Larios encara està molt concorregut tot i que molts dels establiments a aquesta hora ja han abaixat la persiana.

Gairebé atropella sis persones i arrossega una noia d'uns 18 anys

El Porsche Cayenne de color blanc va travessar l'artèria de vianants i comercial de Màlaga, on a més aquests dies té una exposició pel Festival de Cinema internacional de la ciutat. Diversos testimonis recollits pel mitjà citat, han assegurat que el cotxe aniria a uns 70 quilòmetres per hora, tot i que d'altres manifesten que anava encara més ràpid. Mentre circulava amb la música a tot drap, la Policia Local va intentar fer-li indicacions perquè s'aturés però bé perquè no els va escoltar o perquè no va voler va continuar el seu recorregut. Així, va estar a punt d'atropellar sis persones que afortunadament van aconseguir evitar l'automòbil a temps.

Però no va tenir la mateixa sort una noia d'uns 18 anys que es trobava prop de les discoteques del centre de Màlaga. La jove, que era amb una amiga i acabava de presenciar com dos relacions públiques dels locals d'oci nocturn gairebé són atropellades pel Porsche Cayanne, va ser agafada pel conductor del vehicle i la va arrossegar uns deu metres. Ella va fer tot el possible per no caure al terra i va començar a córrer tant com va poder fins que l'home la va deixar anar.

La Policia Local de Màlaga va detenir el conductor

Després d'aquests successos, els agents de la Policia Local de Màlaga van pujar-se al cotxe patrulla i van iniciar una persecució pel carrer Granada. Sirenes, llums d'emergència... No hi havia res que l'aturés. Però una gran aglomeració a la plaça del Carbó si que ho va fer. Els policies van aprofitar aleshores per identificar el conductor, originari de Bielorússia i de 38 anys, que no té antecedents a Espanya. A més, el vehicle no figurava com sostret, així que no era fruit d'un robatori. Finalment, va ser detingut per un delicte contra la seguretat vial i per conducció temerària.