La Policia Nacional identifica a una menor de 14 anys per presumptament apallissar quatre noies del barri madrileny de Chamartín per complir el repte viral conegut com "la caça del pijo".

"La caça del pijo" al barri de Chamartín

Els fets van passar el març, quan una de menor va agredir almenys quatre noies menors, d'edats similars i d'alt poder adquisitiu. Es tractava d'un repte o challenge viral, que es deia "la caça del pijo" i consistia a buscar persones pijas per pegar-los una pallissa, gravar-ho i publicar-ho a les xarxes socials.

Caça pijo / Xarxes Socials

La noia identificada té 14 anys i presumptament va donar quatre pallisses per a aquest repte viral anomenat "caça del pijo" / Twitter

La noia identificada, de tan sols 14 anys, es veia en els vídeos apropant-se a les víctimes i preguntant-los "tu em coneixes?".

Quan la víctima deia que no, els amics o còmplices en cridaven "Un, dos, tres,", i l'agressora les acorralava i els clavava brutals cops, estrebades de cabell i esgarrapades en diferents parts del cos.

Quatre pallisses a menors: identificada

Segons va esbrinar la investigació, el repte consistia a acumular el nombre més gran possible d'agressions. Després eren difosos a Instagram o TikTok.

Amb els vídeos, es va disparar l'alarma social dels estudiants i pares de diverses escoles ubicades al districte de Chamartín.

El vídeo que s'ha difós en els mitjans mostra a la menor arraconant a una altra i agredint-la de forma violenta, després del qual reia i es vantava dels fets amb els seus amics, que l'animaven i gravaven, actuant com a còmplices.

La noia identificada es desplaçava a propòsit al districte per agredir a tot aquell considerat pijo, normalment dones.

Encara que la Policia Nacional no ha rebut denúncies per les agressions, els fets i la identitat de la presumpta autora menor d'edat han estat posats en coneixement de la Fiscalia de Menors.