La Policia Nacional d'Eivissa ha detingut vuit joves, cinc d'ells menors, implicats en una agressió a un grup de turistes, que els investigadors qualifiquen de "brutal", durant la matinada de diumenge a l'avinguda Pere Matutes Noguera, de ses Figueretes, a Eivissa.

Cops d'ampolla al cap dels turistes

Els fets van ocórrer entorn de les 3.00 hores, quan amb el pretext d'una presumpta discussió entre els dos grups es va produir una "brutal i desmesurada" reacció per part dels joves imputats, els quals van produir lesions "molt greus" a dos dels turistes, informa la Policia Nacional aquest divendres en un comunicat.

Els detinguts majors d'edat són un colombià de 28 anys, arrestat dimarts a Dénia (Alacant) després d'haver abandonat l'illa amb la intenció d'escapar, un jove de 18 anys de la mateixa nacionalitat i un altre de 18 anys d'origen marroquí. Els altres cinc presumptes responsables de l'agressió són menors d'edat.

Com a conseqüència de l'atac, dos dels turistes, un home de 38 anys i un altre de 44, van resultar ferits de gravetat, segons va informar dilluns, després de l'incident, l'Àrea de Salut de les Pitiusas.

El més greu, la víctima de 38 anys, va caure inconscient a terra per un cop amb una ampolla que el principal agressor va trencar contra el seu cap, causant-li "un fort" traumatisme cranioencefàlic que va poder "costar-li la vida", destaca la nota policial.

Amb la mateixa arma, l'ampolla trencada, l'agressor més agressiu es va encarar amb la segona víctima, de 44 anys, subjectada per uns altres dos integrants del grup, i li va atacar causant-li múltiples talls per tot el tors, amb diverses incisions profundes al braç i al pit, que li va suposar una "gran pèrdua de sang i el consegüent risc per a la seva vida", recull Efe.

La resta dels turistes va patir ferides més lleus per cops amb diferents objectes contundents en intentar protegir els seus amics.

La ràpida actuació dels serveis sanitaris i de la Policia Nacional va permetre que les dues principals víctimes poguessin salvar la vida, destaca el comunicat policial. Un d'ells, el més greu, va haver de ser traslladat d'emergència a l'hospital Son Espases de Palma.

Detingut un home per abusos sexuals en una platja de Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra (Tarragona) ha detingut un home de 33 anys per haver abusat sexualment d'una noia a la platja de la Paella de Torredembarra, que a més, en el moment de l'arrest, intimidava dues noies més.

Detingut / GatoDesing

Detingut / GatoDesing

La víctima dels abusos sexuals va alertar la Policia Local i els va proporcionar una foto de l'autor que havia fet un testimoni, segons informa el consistori.