El propietari d'un bar del barri de Campclar de Tarragona va ser agredit aquest dilluns a la nit per dos homes perquè "els havia atès malament". Després de la pallissa, van fugir, però van ser enxampats amb un cotxe, on portaven diverses armes.

Pallissa al propietari d'un bar de Tarragona

Els fets van tenir lloc la nit de dilluns, cap a tres quarts de nou, en un establiment anomenat El Sótano, ubicat a la cruïlla de la Rambla de Ponent amb el carrer del Riu Besós, al barri de Campclar de la capital del Tarragonès. Agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat van arribar al lloc després de ser alertats d'uns aldarulls i van trobar la víctima estirada a terra.

Estava conscient i presentava una contusió al costat esquerre, i per això va ser traslladat amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Intercepten els agressors: una catana i un bat de beisbol al cotxe

Abans de ser evacuat, però, va explicar els fets als agents desplaçats: dos individus van entrar al seu establiment i el van apallissar, deixant-lo estirat a terra, per després fugir. Afortunadament, la Guàrdia Urbana, amb un ampli desplegament de patrulles, va poder interceptar els agressors, que anaven en cotxe.

Després d'aturar-los, els sospitosos van desobeir reiteradament les indicacions dels agents, segons fonts policials, i la policia va escorcollar el vehicle. A dins hi van trobar un patinet elèctric, una catana i un bat de beisbol.

"Els havia atés malament": víctima diu que intentaven marxar sense pagar

Els agressors van quedar detinguts, tot i que el seu relat argumentava que el motiu de la pallissa havia estat que l’home "els havia atès malament". Però això no coincideix amb la versió del fill de la víctima, que estava al lloc dels fets i que també va rebre cops per part dels individus.

Guàrdia Urbana Tarragona / Ajuntament de Tarragona

Cotxe de la Guàrdia Urbana Tarragona / Ajuntament de Tarragona

El jove, en declaracions al Diari de Tarragona, ha explicat que realment els dos homes havien intentat agafar menjar de la barra del bar sense demanar permís, i després no van voler pagar el cafè que havien demanat.

Aquests fets recorden als que van tenir lloc a Navarra i que es van jutjar el passat mes de març. La causa revisava la detenció d'una dona per part d'un agent de la Guàrdia Civil el juliol de 2019.

Com molts altres cops, el guàrdia va demanar un cafè sol, llarg i amb gel en un bar. La discussió que es va iniciar llavors entre l'agent i la cambrera -ell criticava la qualitat del cafè- va acabar amb la detenció de la dona, emmanillada "contra la paret".