El Timo, un adolescent de 17 anys, passejava per Parla, Madrid, dissabte a les deu de la nit. De sobte, algú li va donar un cop a la cara amb un totxo i, en caure a terra, diverses persones el van apallissar. El noi ha necessitat cirurgia a la cara, que va quedar desfigurada, i es troba ingressat a l'hospital 12 de Octubre. Es busquen els agressors.

Brutal pallissa a un noi a Parla

El passat dissabte, després de les deu de la nit, el Timo tornava a casa d'estar amb els seus amics -a Madrid el toc de queda és a les onze- pel carrer Real de Parla, barri de la rodalia madrilenya. Parlava per telèfon amb un col·lega i portava la caputxa de la jaqueta posada.

Paliza Parla / Madrid Directo

Li destrossen la cara amb un totxo quan caminava pel carrer a Parla, Madrid / Madrid Directo

De sobte, algú el va increpar i, en girar la cara, va rebre un cop de totxo que el va deixar a terra.

Llavors un grup de persones li va propinar cops de peu i pal, que li van deixar la cara desfigurada.

Va ser ingressat a l'hospital 12 de Octubre i va necessitar operacions maxil·lofacials i oftalmològiques per reconstruir-li la cara, que tenia diversos ossos trencats.

Cara destrossada i agressors sense identificar

La principal hipòtesi és que el van confondre amb una altra persona, ja que minuts abans hi havia hagut una baralla en una pizzeria propera.

Segons la mare, Valentina, que va declarar a Madrid Directo, el Timo "Mai s'ha ficat en cap baralla. Sempre ens pregunten si hi té cap vincle amb cap banda, però no és cert".

Paliza Parla / Madrid Directo

La mare assegura que el seu fill és pacífic i que la pallissa no tenia res a veure amb ell / Madrid Directo

El Timo és conegut al barri per jugar a un equip de futbol local i venia de gravar uns vídeos amb els amics quan va passar en el moment equivocat pel lloc equivocat.

La prioritat ara és trobar els autors de la pallissa. Un testimoni va veure com 10 o 15 joves fugien amb pals i totxos després de l'agressió.

La víctima no recorda ni va poder veure qui eren els atacants, i per això es demana col·laboració ciutadana per trobar-los i que paguin pels fets.