La Mai és una nena de 3 anys del Regne Unit que ha patit una greu intoxicació per culpa d'un ou Kinder. S'ha menjat una de les xocolatines d'un lot que tenia salmonel·la i la seva mare ha explicat públicament l'infern que està vivint la menor. "Mai a la vida l'he vist tan malament", assegura la dona a les xarxes socials, que ha compartit fotos de la seva filla, on es pot apreciar el seu dèbil estat de salut. 

Es tracta d'una sèrie de lots de la marca de xocolatines Kinder. Els productes afectats són els ous i els bombons d'aquesta marca i l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició ha publicat un llistat dels productes afectats, ja que contenen salmonel·la. Els lots intoxicats per aquest bacteri no només s'estaven venent a Espanya i al Regne Unit també es podien comprar. 

A Anglaterra hi ha més de 63 nens intoxicats per culpa dels ous Kinder

De fet, a Anglaterra hi ha més de 63 nens intoxicats per la salmonel·la després de consumir aquestes llaminadures. Una de les víctimes és la Brooklyn-Mai, una nena de tres anys que està ingressada a l'hospital amb una intoxicació greu per la salmonel·la.

Intoxicación huevo Kinder / Charlotte Elizabeth Wingfield

Una nena de 3 anys està ingressada a l'hospital per culpa d'un ou Kinder infectat amb salmonel·la / Charlotte Elizabeth Wingfield

"S'havia infectat de salmonel·la per culpa de l'ou Kinder. Mai a la vida ha estat tan malalta"

Charlotte Elizabeth Wingfield, la seva mare, no ha dubtat a compartir per xarxes socials el fràgil estat de salut de la petita i ha alertat als seus seguidors de què no comprin els lots afectats. "Durant més de 24 hores, estava a 39 graus i el metge em va confirmar que s'havia infectat de salmonel·la per culpa de l'ou Kinder. Mai a la vida ha estat tan malalta", diu la dona preocupada". 

Les autoritats demanen que no es consumeixin els lots dels productes afectats

Tant l'Agència de Seguretat Sanitària del Regne Unit (UKSHA) com l'espanyola, han demanat als ciutadans que no consumeixin els lots dels productes afectats, ja que hi ha un brot de persones afectades per culpa de la salmonel·la, un bacteri que pot ser molt perillós per les persones que tinguin un sistema immunitari dèbil. 

Els lots afectats són els següents:

KINDER SORPRESA OUERA de 6 unitats edició Nadal amb dibuixos nadalencs al pack (pes total 120g)
Data de consum preferent 20/04/2022

KINDER SCHOKOBONS, pes 46g, 200g, 225g i 500g
Dates de consum preferent compreses entre el 26/05/2022 i el 21/08/2022

KINDER SCHOKOBONS WHITE, pes 200g
Dates de consum preferent compreses entre el 26/05/2022 i el 21/08/2022

KINDER SORPRESA MAXI, pes 100g
Dates de consum preferent compreses entre el 26/05/2022 i el 21/08/2022

KINDER HAPPY MOMENTS, pes 133g i 191g
Dates de consum preferent compreses entre el 26/05/2022 i el 21/08/2022

Dos nens moren per culpa d'una pizza Buitoni infectada per un bacteri

Aquesta no ha estat l'única infecció que ha acabat amb nens intoxicats. A França, la setmana passada, es va fer oficial una altra intoxicació alimentària massiva per un bacteri d'uns lots de pizza Buitoni, que va acabar amb dos nens morts i amb altres 10 ingressats amb una infecció greu.