El passat dijous 16 de febrer acabava una onada de robatoris que va assolar diversos locals de l'Hospitalet de Llobregat en només dues setmanes. Hotels, bingos, benzineres... cap mena d'establiment estava fora de perill. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cornellà han pogut detenir finalment un home, de 36 anys, com el presumpte autor de diversos robatoris amb violència i intimidació comesos sobretot a l'Hospitalet, però també a Sant Joan Despí (Baix Llobregat).

Atracava tota mena d'establiments

Els Mossos van obrir una investigació el passat 30 de gener després de registrar un primer robatori en un hotel de l'Hospitalet. El detingut va entrar a la recepció aprofitant que no hi havia ningú i va amenaçar l'única treballadora que era en aquell moment al vestíbul. L'atracador portava un passamuntanyes per ocultar la seva identitat i va intimidar la jove amb una arma blanca, aconseguint que li donés els diners de la caixa.

El 3 de febrer, un bingo de la localitat va patir un robatori, a plena llum del dia, durant el qual el lladre seguia el mateix modus operandi que en el cas de l’hotel. Finalment, el 10 de febrer, l’atracador va assaltar un altre hotel, amenaçant de la mateixa manera als treballadors. No es va quedar content amb el botí, però, ja que després de sortir es va dirigir a una benzinera que es trobava a uns 250 metres per emportar-se també els diners de la caixa registradora de la botiga.

Tenia vint antecedents

Malgrat anar amb el rostre cobert, les imatges de les càmeres de seguretat de tots els locals que va assaltar van ajudar als investigadors a identificar-lo; es tractava d’un veí de l'Hospitalet, que ja acumulava vint antecedents policials per delictes similars.

Després de ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cornellà, els agents el van tornar a detenir per dos robatoris més que havia perpetrat l'11 de febrer a la localitat de Sant Joan Despí. Després de passar a disposició judicial va ser sentenciat a presó provisional.