En els bars podem trobar gairebé de tot: aigua, cafès, refrescos, begudes alcohòliques, donuts, plats combinats... però en aquest d'Els Pallaresos (Tarragonès) també haixix i altres tipus de drogues. Així han enxampat el propietari de l'establiment i un client seu traficant amb diverses substàncies estupefaents aquest divendres, quan els Mossos d'Esquadra van escorcollar el local. Els dos homes, de 40 i 42 anys, respectivament, estan acusats d'un delicte de tràfic de drogues i han estat detinguts.

Cocaïna, haixix i armes curtes

Els agents van localitzar diverses substàncies il·legals en aquest establiment del Tarragonès. Tot i que no totes dins del bar, atès que la majoria estaven al seient de la motocicleta del client. Van trobar una roca de 15 grams de cocaïna i 27 paperines de la mateixa droga, preparades per la seva venda al detall. A més, portava 21 grams de haixix i 19 paperines llestes per comprar. Així doncs, era una transacció que anava més enllà dels cafès habituals de l'establiment.

Els Mossos d'Esquadra també van intervenir un arma curta simulada amb munició, dues bàscules de precisió i diners en efectiu. Totes les drogues confiscades, segons la valoració dels agents, arribarien al mercat negre a un valor de 2.200 euros. Els dos principals responsables, el propietari del bar i el client, van ser arrestats. No obstant això, no només eren ells els que compraven les substàncies estupefaents.

Nou detinguts al bar i llibertat amb càrrecs

En total, van detenir nou persones més que es trobaven dins del bar. Aquestes van ser denunciades administrativament per una presumpta tinença de cocaïna, marihuana i haixix. En aquest cas, sembla que només eren clients esporàdics o habituals. Respecte als altres dos arrestats i protagonistes del tràfic il·legal de drogues a Els Pallaresos, van passar a disposició judicial aquest diumenge i el magistrat de guàrdia va decretar la seva llibertat condicional amb càrrecs.