Una baralla pel millor moment per dinar acaba amb tres punts de sutura al cap. Tot va començar com un lleu enfrontament entre dos obrers que estaven realitzant les feines en una construcció d'Osca i que debatien, de forma cada vegada més enèrgica, l'hora a què anaven a fer la pausa per menjar. No van arribar a un acord i un d'ells, aparentment cansat de la discussió, va agafar un martell i li va clavar diversos cops, de forma sorprenent i violenta, al costat, a la zona lumbar i al cap al seu company.

L'agressió es va produir dimecres passat 5 de juny, al migdia, en una obra en promoció de pisos situada en un dels accessos a la ciutat d'Osca, segons ha informat aquest dimarts la Direcció General de la Policia. Al lloc es va desencadenar una greu baralla que va acabar a cops de martell i amb un dels obrers ferit. Efectius de la Policia Nacional i dotacions dels serveis d'emergències es van desplaçar poc després fins a l'escenari de l'enfrontament i van traslladar d'urgència a la víctima en ambulància fins a un centre mèdic proper, on els professionals sanitaris van aconseguir aturar l'hemorràgia després de practicar-li tres punts de sutura al cap.

Detingut i acusat de lesions greus pels cops de martell

En paral·lel, i en vista dels fets, la Policia Nacional va detenir l'altre home, el que suposadament hauria colpejat amb un martell repetides vegades al seu company en no arribar a un acord sobre el moment en què havien de parar per dinar durant la seva jornada laboral a l'obra de promoció de pisos en un dels accessos de la capital provincial. L'arrestat, de nacionalitat espanyola i veí d'Osca, ha estat posat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció en funcions de guàrdia de la ciutat aragonesa com a presumpte responsable d'un delicte de lesions greus.