Novetats del cadàver trobat en estranyes circumstàncies a Albesa (Noguera): els Mossos d'Esquadra pensen que es tracta d'un crim i estan intentant esbrinar la identitat de la víctima, que és un home adult.

Troben un cadàver enterrat a Albesa

El cadàver va ser trobat el dimecres a Albesa, un petit municipi de la Noguera. Tal com va avançar ElCaso.cat, tot va començar quan una persona que estava treballant per la zona va alertar-los que li havia semblat veure una cama humana semienterrada.

Immediatament, va avisar als Mossos d'Esquadra per alertar-los de la troballa i els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els policies van poder comprovar que es tractava d'una cama humana que estava separada de la resta del cos i, al cap de poca estona, van poder localitzar la resta del cadàver, que estava enterrat.

Home adult que feia almenys sis mesos que estava enterrat

Després de practicar-li l'autòpsia, ja hi ha novetats d'aquest possible crim: el cos pertany a un home adult que encara no ha estat identificat i que feia entre sis mesos i un any que estava enterrat al costat del riu, segons avança el Segre.

De moment, no han pogut determinar les causes de la seva mort, però segons els investigadors, per les circumstàncies en les quals ha estat trobat el cos, tot apunta que es tracta d'un crim, una hipòtesi que encara no ha estat corroborada.

Esbrinar la identitat de la víctima com més aviat millor

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, s'estan centrant a esbrinar la identitat de la víctima i a corroborar si es tracta d'un crim, que és el més probable. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb la Policia.

Cotxe Mossos d'Esquadra / ACN

El cadàver trobat a la Noguera pertany a un home adult que feia, com a mínim, sis mesos que estava enterrat. Els Mossos estan intentant esbrinar qui és / ACN

Dos cadàvers no identificats a Catalunya: un a Sant Julià de Ramis i un altre a Lloret de Mar

No és la primera vegada que apareix el cadàver d'una persona no identificada i, de fet, els Mossos d'Esquadra i, de fet, l'agost del 2018 va aparèixer una dona penjada en un galliner de Sant Julià de Ramis (Gironès). Els propietaris de la finca no sabien qui era i, tres anys després, encara no han identificat qui és la dona.

Un home mort al fons del mar amb una armilla amb pedres

A Lloret de Mar (Selva), també van trobar un cadàver no identificat al fons del mar el juliol del 2018. Portava una armilla amb pedres i, igual que la dona del galliner, no presentava signes de criminalitat, fet que fa pensar que es podria tractar d'un suïcidi. Si algú té alguna pista sobre qui són aquestes dues persones, que ho comuniqui a la Policia.