Nou incident violent en acabar un partit de futbol de categories inferiors a Catalunya. Aquesta vegada l'escenari va ser el Camp Municipal de Tornabous, a l'Urgell, on un familiar d'un jugador de l'equip local va amenaçar suposadament amb una navalla un jugador de l'equip visitant. Els fets es van produir aquest dissabte després de la derrota a casa de l'Escola de Futbol Urgell davant l'Inter Recasens per 1 a 3, en un partit de la Segona Divisió cadet. Malgrat això, tot va començar ja a la segona part del matx, quan l'àrbitre va expulsar un jugador visitant per, suposadament, insultar un jugador local, d'origen magrebí.

L'incident va començar a caldejar l'ambient i, en acabar el partit, el pare d'un jugador local va saltar al terreny de joc per pegar un jugador visitant, tal com ha avançat el diari Segre. Amb ell, també va saltar un familiar d'un altre jugador local que, segons denuncia el club visitant, portava una navalla a la mà amb la qual va proferir amenaces. Davant d'això, es va alertar de la baralla als Mossos d'Esquadra i agents de la comissaria de Tàrrega es van desplaçar fins al camp de futbol per dissuadir l'enfrontament i identificar diverses persones implicades en la baralla.

No es va trobar cap navalla

Els agents dels Mossos que van anar fins al camp de futbol van buscar la suposada navalla que duia el familiar del jugador, però no van trobar que portés cap arma blanca a sobre. Tampoc la van trobar al seu vehicle ni als voltants. L'únic que duia era unes claus lligades al cinturó. En qualsevol cas, des de l'Escola de Futbol Urgell han anunciat que s'estudiarà l'incident i es prendran les mesures necessàries perquè no es torni a repetir cap altre incident similar, recordant que és la primera vegada que succeeix un incident d'aquest tipus.