Detinguts els dos homes i el noi menor d'edat que van apallissar l'entrenador de futbol juvenil de la Jonquera, Arnau Liersa, durant un partit disputat a Empuriabrava. Els Mossos d'Esquadra han arrestat els tres agressors que van iniciar la baralla a la zona de les banquetes de l'Empuriabrava Castelló CE i La Jonquera UE. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot i que la policia catalana no ha donat més informació sobre els detinguts, aquests són un home de 43 anys i el seu fill menor de 17 anys, tots dos de nacionalitat sèrbia, i un altre home de 49, de nacionalitat alemanya. Els dos primers eren el pare i un jugador de l'equip d'Empuriabrava, mentre que el darrer enxampat és una altra persona vinculada al club que estava a la grada i va saltar a la batalla al camp amb cops de puny i puntades de peu, el passat 17 de març.

Però la investigació per capturar-los ha estat un tant peculiar, atès que després d'aquesta baralla al camp d'Empuriabrava, hi van haver diverses denuncies creuades entre tots dos equips: tant del Castelló com del de la Jonquera. Per això, es va optar pel visionat d'imatges i es va poder observar que la versió del club de la Jonquera concordava amb el que havien manifestat a la denúncia. Així van aconseguir concloure que les persones que havien agredit Liersa eren diverses persones vinculades a l'Empuriabrava Castelló: un home i el seu fill (jugador d'aquest mateix equip) i un tercer individu que va saltar al camp durant l'enfrontament.

Tres detinguts per cops "a les costelles, cap i altres parts del cos"

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses els van detenir a tots tres el passat 28 de març. Respecte als dos homes arrestats, de 43 i 49 anys, respectivament, passaran pròximament a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia quan siguin requerits, mentre el menor d'edat declararà davant la Fiscalia de Menors. Tot això, per esclarir com van atacar Liersa a cops "a les costelles, cap i altres parts del cos", segons va detallar La Jonquera UE després que el seu entrenador hagués de ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital de Figueres.