Un nou tiroteig als Estats Units ha acabat amb cinc víctimes mortals i ha deixat sis ferits més de diversa consideració. Els fets han tingut lloc aquest dilluns cap a dos quarts de nou del matí hora local en una entitat bancària de la ciutat de Louisville, a l'estat de Kentucky, quan un home ha entrat amb una arma de foc i ha començat a disparar sense miraments contra totes les persones que hi havia a l'interior. Tot sembla indicar que la seva intenció no era cometre un atracament sinó que simplement volia posar fi a la vida de les persones. Segons han informat des del departament de policia local, l'assaltant ha pogut ser neutralitzat i també ha mort.

El tiroteig ha tingut lloc a l'Old National Bank, al costat del Slugger Field, l'estadi de beisbol de l'equip local, en una zona molt cèntrica i repleta de gent. L'alcalde de la localitat, Carig Greenberg, ha demanat als ciutadans que es mantinguin allunyats de la zona i que no s'hi acostin. S'ha acordonat els voltants de l'entitat bancària per tal de recollir proves. Alguns dels treballadors del banc han pogut salvar les seves vides gràcies al fet que s'han pogut tancar dins la cambra cuirassada

Els tirotejos mortals als Estats Units no s'aturen

Fa només dues setmanes, un altre tiroteig va posar fi a la vida de sis persones a la ciutat de Nashville, a Tensessee. Una persona transgènere de 28 anys va entrar amb una arma de foc en una escola privada d'educació religiosa i va començar a disparar, posant fi a la vida de tres professors i de tres nens de 9 anys. Els agents policials desplaçats al lloc van poder localitzar i abatre la tiradora, que també va morir. Segons les primeres investigacions, la motivació de l'assalt va ser la venjança i el ressentiment de la tiradora, que havia estat antiga alumna del centre educatiu.