María Iborra o Virgen María, la filla de la famosa actriu Verónica Forqué, morta el passat 13 de desembre, i del director Manuel Iborra, comença l'any amb nous projectes per continuar evolucionant professionalment malgrat la dolorosa pèrdua de la seva mare, que segons ella mateixa "voldria que tirés endavant". D'aquesta manera, ha anunciat el seu primer festival de l'any, que a més és només per a majors d'edat.

María Forqué o Virgen María hi torna

L'artista ha emprès diverses noves aventures, entre les quals destaca la seva participació en un esdeveniment a l'altra banda de l'Atlàntic. La DJ, showgirl i influencer aterrarà a Mèxic el pròxim mes de març per acudir a una gran cita el dia 11 en una famosa sala de la capital del país. Es tracta del festival Goteo Vol. 12 i el cartell el coprotagonitza amb l'artista espanyola Albany, que, al costat d'altres músics, animaran la vetllada.

Degoteig Vol.12

Cartell del festival Goteo Vol. 12

En l'anomenat Salón Chabacano de Ciutat de Mèxic, en ple centre, tornarà a col·laborar en l'esdeveniment -fa anys que hi participa- de la mà d'Albany, que debuta allà aquesta vegada. Els organitzadors del festival deixen patent la seva admiració per la trajectòria de María i la seva creativitat eclèctica i sensual en la definició de l'esdeveniment, que resa: "La tornada d'una de veritable obra d'art: Virgen María", referint-se al nom artístic de la filla de Verónica Forqué.

Un nou esdeveniment sol per a majors d'edat

Allà, Virgen María punxarà en directe els seus propis temes, tal com fa des de fa temps i de forma fixa en una famosa discoteca de Madrid on sol actuar. La seva actuació comença les nou de la nit, hora local -dos del migdia a Espanya- i acabarà cinc hores després, cap a les dues de la matinada -set de la tarda aquí.

María Iborra / Instagram @imvirgenmaria

María Iborra en la seva col·laboració amb Playboy / Instagram @imvirgenmaria

L'entrada costa 550 pesos mexicans que, al canvi, són 21,50 euros, i ja s'adverteix durant la compra que la festa és únicament "per a majors d'edat". Això es deu que és un local d'oci nocturn en el qual es ven i consumeix alcohol, així com es duen a terme actuacions que poden ser no aptes per a menors per ser massa explícites. Precisament la seva barra i la seva expressió artística l'ha convertit en influencer, amb més de 180.000 seguidors a Instagram, i li ha obert la porta a col·laboracions amb conegudes firmes com Playboy, a més d'haver arrasat a OnlyFans amb el seu contingut, pel qual cobra entre 2.000 i 5.000 euros al mes.