Rosa Peral, condemnada pel cas popularitzat com el crim de la Guàrdia Urbana, ha comès un segon error a l'hora de presentar una demanda contra Netflix per evitar que la plataforma estreni, aquest 8 de setembre, una minisèrie sobre els fets. La seva primera equivocació va ser enviar la demanda a un jutjat de Barcelona, en comptes d'un de Vilanova i la Geltrú, el partit judicial que té la competència d'aquest assumpte, atès al fet que la condemnada vivia en aquest municipi del Garraf abans d'ingressar a presó. Ara, aquest mateix jutjat de Vilanova ha desestimat la seva petició, al·legant al fet que Peral no ha pagat la fiança, com mana la llei. 

El seu advocat ha intentat que la magistrada accepti la demanda interposada contra Netflix per la protecció del dret a l'honor, la intimitat i la pròpia imatge de Peral, assegurant que la seva clienta no té capacitat econòmica per pagar els diners requerits per fer aquest desemborsament, d'obligat pagament quan es demanen mesures cautelaríssimes sense escoltar la part demandada. No obstant això, la magistrada ha desestimat aquesta petició, ja que, segons ha assenyalat, fins al moment del seu arrest, Rosa Peral continuava cobrant un sou com a policia, i no consta cap circumstància que l'hagi fet perdre capacitat econòmica. 

'El cuerpo en llamas', a escassos dies de l'estrena 

Malgrat tots els esforços de Rosa Peral i el seu equip legal de paralitzar l'estrena d'El cuerpo en llamas, la minisèrie protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez s'estrenarà aquest divendres 8 de setembre, i està previst que es pugui veure doblada en altres països. Els fets que relata remeten a l'assassinat de Pedro Rodríguez, basada en el llibre que el periodista Toni Muñoz va escriure sobre el cas, comès per Rosa Peral i el seu amant, Albert López, sent tots tres, també Rodríguez, membres de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Per aquest crim, Rosa Peral va ser condemnada a 25 anys de presó i Albert López, a 20.