Aquest cap de setmana a Manresa (Bages) s'han viscut moments de molta violència. Dissabte a la tarda dos grups de joves es van enfrontar enmig del passeig de Pere III, llençant-se cadires i fins i tot taules entre ells, espantant els veïns que eren a les terrasses dels voltants. Poc més de 24 hores més tard, aquest diumenge al vespre, uns nois van colar-se a l'estació d'autobusos del municipi, i es van dedicar a malmetre els autocars estacionats durant la nit, trencant els vidres amb pedres. 

 

Els fets van tenir lloc al voltant de les nou del vespre d'aquest diumenge 24 de setembre. Un grup de joves d'origen magrebí va entrar a l'estació d'autobusos de Manresa, i van començar a llençar pedres i altres objectes contundents contra els vehicles, provocant danys de molta consideració en, almenys, nou busos diferents, que han deixat amb els vidres dels parabrises trencats, inutilitzant-los fins que no es puguin fer les reparacions pertinents. 

Investiguen si estan relacionats amb la baralla

Els Mossos d'Esquadra estan fent gestions al respecte per tal de poder identificar als autors d'aquestes destrosses. Segons ha pogut confirmar ElCaso.cat, a hores d'ara no consta cap detingut i tampoc s'ha interposat cap denúncia, però des de la policia catalana estan treballant amb la possibilitat que siguin alguns dels mateixos joves que van participar en la baralla tumultuària del dissabte, i que va acabar amb diverses taules i cadires dels restaurants i bars dels voltants trencades. 

Arran d'aquests incidents, molts usuaris de les xarxes socials s'han queixat sobre l'augment d'aquest tipus de successos al Bages durant els últims temps, sobretot baralles tumultuàries que es produeixen a llocs cèntrics i a plena llum del dia, però també episodis de vandalisme com el d'aquest diumenge a l'estació d'autobusos de Manresa.