Tensió, nervis i por aquest dissabte a la tarda al passeig Pere III de Manresa, on s'ha produït una violenta baralla multitudinària entre diverses persones. Els fets han tingut lloc cap a un quart de set de la tarda, quan dos grups han començat a enfrontar-se de manera violenta en aquest punt neuràlgic de la capital del Bages, un lloc molt concorregut i ple de gent un dissabte a la tarda. S'han produït corredisses, empentes, cops de puny i puntades de peu entre desenes de persones. Fins i tot s'han vist volant taules i cadires de bars que els implicats en la batussa agafaven per llençar-se entre ells i fer-se mal. 

La violència amb la qual s'enfrontaven ha provocat que parelles, famílies i veïns que hi havia a les terrasses o passejaven per la zona s'hagin hagut de refugiar per no prendre mal. Alguns d'ells han avisat dels fets al 112 i ràpidament s'han activat fins al lloc diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Manresa. Quan han arribat, però, no hi havia ningú. En detectar la presència policial, els membres dels dos grups que s'estaven barallant han començat a córrer i dispersar-se per no ser detinguts. Segons ha pogut confirmar ElCaso.cat, no consta que hi hagi cap ferit ni s'ha pogut detenir cap persona

 

Taules i cadires dels restaurants acaben trencades

A hores d'ara, els Mossos d'Esquadra no han obert cap investigació dels fets, ja que no consten persones ferides i tampoc hi ha hagut cap denúncia sobre els fets. Els bars i restaurants de la zona s'han queixat que els implicats en la baralla els han trencat les seves taules i, sobretot, les cadires. Diversos usuaris a través de les xarxes socials han denunciat que cada vegada són més habituals aquests tipus d'enfrontament a la capital del Bages.