Els famosos rellotgers ataquen de nou al centre de Barcelona. Les estrebades dels lladres són força habituals a la zona de Ciutat Vella, amb una gran concentració de turistes, i en molts dels casos surten corrents amb els rellotges de luxe deixant malferides a les víctimes que venen a visitar la ciutat. No obstant això, el robatori d'aquest dilluns al vespre ha estat diferent, sobretot pel delinqüent. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un jove, de 27 anys i nacionalitat marroquina, ha sostret un rellotge de la marca Rolex valorat en uns 12.000 euros a una turista nord-americana a la plaça Sant Jaume, quan dos agents dels Mossos d'Esquadra que vigilen el Palau de la Generalitat han vist l'escena i han sortit corrents darrere del delinqüent, enxampant-lo.

La víctima, turista nord-americana d'uns 55 anys, anava amb dos homes més passejant per la cèntrica plaça de Ciutat Vella i sense adonar-se'n li han donat una forta estrebada i s'han emportat el seu rellotge. Els fets han tingut lloc aquest dilluns cap a dos quarts de vuit del vespre i els dos agents dels Mossos que eren de guàrdia al Palau han actuat ràpidament i han enxampat el lladre pocs metres després, al carrer del Call de Barcelona, un dels carrerons que flueixen en paral·lel al carrer Ferran. La policia catalana ha identificat al jove i l'ha detingut per un robatori amb violència en grau de temptativa.

Un jove amb antecedents i un rellotge recuperat pels Mossos

L'arrestat té un antecedent penal i després de ser enxampat, identificat i detingut, els Mossos d'Esquadra han aconseguit recuperar el rellotge d'alta gamma que havia sostret a la dona, valorat en uns 12.000 euros, segons ha pogut saber aquest mitjà. Els agents han retornat l'objecte a la víctima.

Els agents dels Mossos d'Esquadra que es troben vigilant el Palau de la Generalitat no és el primer cop que han d'actuar per un robatori amb violència al bell mig de la plaça Sant Jaume de Barcelona. De fet, fa uns mesos, un altre jove marroquí va assaltar també un turista nord-americà -però amb residència a Tel Aviv (Israel)- per robar-li el rellotge d'uns 5.000 euros i els mossos que hi havia a les portes de l'edifici van actuar, el van interceptar i el van detenir.