Nou robatori d'un rellotge d'alta gamma a Barcelona. Concretament, un rellotge de la marca Rolex valorat en uns 50.000 euros que aquest divendres uns lladres van arrencar del canell d'un turista en un restaurant de la capital catalana. Aquest incident, que es produeix pocs dies després que, aprofitant la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell, robessin rellotges molt cars al tenista Grigor Dimitrov i a un membre del personal del torneig, fa pensar que els tres casos estan relacionats entre ells i els lladres són els mateixos.

En el robatori d'aquest divendres, la víctima estava dinant en un restaurant del carrer del Rec Comtal del districte de Ciutat Vella de Barcelona, molt a prop de l'Arc de Triomf. Dos lladres, que encara no han pogut ser identificats, van veure que l'home, un turista que gaudeix d'uns dies de visita a la capital catalana, portava un rellotge de 50.000 euros i van decidir robar-lo. Cap a les cinc de la tarda, van entrar al local i li van arrencar el rellotge del canell, provocant-li ferides lleus al braç. Posteriorment, els lladres van fugir sense deixar rastre. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets per tal de localitzar els delinqüents i recuperar l'objecte sostret.

Dos robatoris més coincidint amb l'Open Barcelona

El robatori del rellotge d'alta gamma al turista es produeix pocs dies després que s'acabés la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell, en el marc del qual també es van produir dos robatoris similars. El primer va tenir lloc el passat 14 d'abril, quan el tenista Grigor Dimitrov tornava a l'hotel després d'entrenar-se per l'avinguda de Sarrià. Els lladres, que anaven en moto, li van tancar el retrovisor del cotxe i quan l'esportista va treure la mà per obrir-lo, li van arrencar el rellotge que portava valorat en 70.000 euros. Després, van fugir.

Dies més tard, el 22 d'abril, un membre del personal del torneig de tenis anava passejant per l'avinguda de Pedralbes quan els lladres, novament en una moto, li van arrencar un rellotge de 15.000 euros del braç i van fugir a tota velocitat. Els investigadors dels robatoris creuen que es tracta d'un grup de lladres napolitans que van venir expressament a Barcelona aprofitant l'afluència de gent adinerada per veure el torneig. Tot i que l'esdeveniment esportiu va acabar fa una setmana, els lladres s'haurien quedat uns dies més a Barcelona, aprofitant que aquest cap de setmana se celebraven els primers concerts de la gira europea de Bruce Springsteen i que hi hauria les visites de Barack Obama i Steven Spielberg.