Fa només una setmana que dues persones muntades en una moto assaltaven al tenista Grigor Dimitrov i li arrencaven del canell un rellotge de luxe valorat en 70.000 euros. L’esportista, que en aquell moment es trobava al seu cotxe a l’avinguda de Sarrià de Barcelona, va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra, però a hores d’ara encara no han pogut identificar els lladres. Ara, segons ha pogut saber ElCaso.cat, els investigadors sospiten que aquests individus han tornat a actuar, ja que una altra persona vinculada a l’Open Barcelona ha denunciat haver estat víctima d’un robatori similar, aquest dissabte a la tarda, a l’avinguda Pedralbes.

Nou furt d’un rellotge de luxe

La víctima d'aquest nou furt, un membre del personal del torneig de tenis, es trobava caminant per l'avinguda Pedralbes durant la tarda d'aquest dissabte quan, entorn de les 18:00 hores, dues persones amb una moto se li van acostar i, de la mateixa manera que va ocórrer amb Dimitrov, li van arrencar el rellotge, d'uns 15.000 euros, directament del braç, abans de fugir a tota velocitat.

L'home va acudir a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per interposar la denúncia, i els investigadors han lligat aquest nou robatori amb el que va patir Grigor Dimitrov el passat divendres 14 d'abril. Els agents sospiten que els perpetradors són lladres napolitans que han arribat a Barcelona per aprofitar l'afluència de gent adinerada que ha arribat a la ciutat comtal per a participar o presenciar aquest torneig internacional de tenis. Ara per ara, no tenen cap sospitós identificat, i tampoc han pogut recuperar cap dels dos rellotges furtats. Es desconeixen més detalls, però la investigació continua en curs, i els agents fan tot el possible per localitzar i detenir els autors d'aquests robatoris milionaris.