Nosa Richard era un noi de 22 anys i veí de Lleida que va ser trobat mort en estranyes circumstàncies l'octubre de l'any passat a Albesa (Noguera). En els darrers dies l'han pogut identificar i, segons la investigació dels Mossos, tot apunta que ha estat assassinat i estan intentant esbrinar què ha passat, ja que hi ha alguns caps sense lligar.

Segons avança el diari SEGRE.com, el cadàver que van trobar a la vora del riu a la localitat d'Albesa pertany a Nosa Richard, un nigerià de 22 anys que va desaparèixer fa temps i que ningú en sabia res. L'octubre de l'any passat, els familiars del Nosa van posar una denúncia per desaparició.

Casualment, al cap de pocs dies, van trobar un cadàver en avançat estat de descomposició a Albesa, tot i que en un primer moment no sabien de qui era el cos, ja que només quedaven els ossos i era molt complicat d'identificar. 

Nosa Richard va ser víctima d'un assassinat

A l'autòpsia es va determinar que la causa de la mort, molt probablement, era un fort cop al cap. Si a tot això li sumem que el seu cos estava enterrat com si s'haguessin volgut desfer d'ell, com a resultat tenim que, molt probablement, va ser víctima d'un assassinat. De fet, els Mossos d'Esquadra treballen amb aquesta hipòtesi principal.

Van aconseguir identificar el cadàver d'Albesa

La identificació del cadàver va ser molt complicada pel seu estat de descomposició, però gràcies a les proves genètiques, van poder saber que es tractava del Nosa, el jove de 22 anys que la seva família n'havia denunciat la desaparició.

No obstant això, va morir molt abans que posessin la denúncia, ja que només queden restes òssies, que van ser trobades per treballadors de la Generalitat i de l'ajuntament d'Albesa que volien fer una obra a la zona del riu. Primer van trobar una cama i, després, van veure la resta del cos just al costat.

No s'ha fet cap detenció i els familiars del Nosa demanen justícia

De moment, no s'ha fet cap detenció i els amics i familiars del Nosa han fet una concentració a Lleida per exigir que es faci justícia i que la investigació prosperi, tot i que està sent molt complicat per l'estat de descomposició en que ha estat trobat.