Els Mossos d'Esquadra busquen cinc joves que aquest passat dimecres van agredir brutalment a un home a Manresa atacant-los a cops amb pals. Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit del vespre quan els atacants, per causes que s'estan investigant, van perseguir la víctima pels carrers del nucli antic de la capital del Bages fins que en arribar al carrer de Santa Llúcia el van atrapar. El grup el va colpejar amb pals sense que l'home es pogués defensar, fins que van acabar i van marxar, deixant-lo inconscient a terra.

Diversos testimonis de la brutal agressió van alertar dels fets als serveis d'emergències i fins al lloc es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van atendre la víctima i, un cop va poder recuperar el coneixement, va ser traslladat a l'hospital Sant Joan de Déu perquè rebés atenció mèdica. Després de rebre l'alta al centre hospitalari, l'home s'ha dirigit aquest dijous a una comissaria de la policia catalana per a presentar la denúncia corresponent. Els Mossos han obert una investigació dels fets i miren de trobar els cinc agressors, així com esbrinar per què van atacar la víctima amb aquesta violència.

Els Mossos investiguen dos trets contra un edifici a Sant Feliu de Llobregat

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també busquen les persones que aquest dimecres al vespre van disparar dos trets contra un edifici de Sant Feliu de Llobregat. Va ser cap a les nou de la nit quan els veïns de la zona sud de la ciutat van sentir les detonacions i van alertar la policia catalana sobre un possible tiroteig. Diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc, però no hi van trobar cap víctima mortal ni cap persona ferida, com tampoc cap pistoler. Després de fer diverses gestions, el que sí que van poder constatar és que algú, des d'un vehicle, havia disparat dos trets contra la façana d'un edifici del carrer General Manso. Davant d'això, els Mossos han obert una investigació per intentar esclarir qui va disparar i quina motivació tenia per a fer-ho.