Ensurt (i dels grossos) a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat). Els veïns de la zona sud de la ciutat, just abans d'arribar a Sant Just Desvern, han sentit unes detonacions aquest dimecres a la nit i tot apuntava que s'estava originant un tiroteig al barri. No obstant això, i segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, el que realment ha succeït és que s'han disparat dos trets des d'un vehicle contra la façana d'un edifici del carrer General Manso de la capital comarcal.

Els dos trets que han retronat al barri cap a les nou de la nit d'aquest dimecres han fet alertar els serveis d'emergència i policials i, poc després, fins al carrer General Manso de la ciutat s'han traslladat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. La policia catalana ha fet les corresponents gestions a la zona i ha confirmat que no hi havia víctimes mortals ni tampoc ferits: només dues detonacions contra la paret d'un edifici. Han obert una investigació per esclarir les causes i motivacions dels fets i per identificar l'autor que ha disparat amb l'arma de foc.

Tiroteig davant dels jutjats del Prat de Llobregat

Els incidents amb armes de foc a Catalunya són constants i les darreres setmanes no han estat una excepció. El darrer cop que es van sentir trets, que es tingui constància, a la zona sud de Barcelona va ser a principis de mes al Prat de Llobregat. Tal com va avançar ElCaso.cat, dos clans enfrontats d'ètnia gitana van dirimir les seves diferències a trets davant dels jutjats de la ciutat aeroportuària barcelonina, que va deixar una persona ferida -la qual no va ser localitzada en aquells moments. Aquest incident té relació amb una operació policial dels Mossos d'Esquadra al barri pratenc de Sant Cosme, on es van poder detenir diverses persones en relació amb el tràfic de marihuana i cocaïna.