Una noia de 22 anys s'escapa de casa i ocupa l'habitatge de la seva veïna perquè pensava que estava morta. Però només estava greument malalta.

Ocupa la casa de la seva veïna malalta a Alacant

Tot va començar quan la víctima, una dona de 81 anys, va anar a la Comissaria Nord de la Policia Nacional d'Alacant i va explicar als agents que la seva casa havia estat ocupada il·legalment.

L'anciana, que patia una greu malaltia, s'havia absentat del seu habitatge temporalment per rebre tractament i en tornar va trobar el pany canviat.

Pany porta / Pixabay

La víctima va tornar a casa després de rebre tractament per una greu malaltia que pateix i va trobar el pany canviat / Pixabay

Els agents que es van traslladar a l'edifici per comprovar els fets, van trobar dins del pis una jove de 22 anys, veïna del mateix edifici que la víctima.

La noia, davant de l'actuació policial, va al·legar que vivia amb la seva mare i que la relació amb ella s'havia tornat "insuportable".

Pensava que estava morta

Davant dels problemes de convivència familiar, la noia, pensant que la veïna anciana havia mort, va pagar 500 euros a un home perquè li obrís la porta del domicili i ocupar-lo de manera il·legal.

Anciana / Pixabay

Una dona de 81 anys es va trobar casa seva ocupada per la veïna, una jove de 22 anys que no volia continuar convivint amb la seva mare / Pixabay

Finalment, els agents van comprovar que l'habitatge pertanyia a la víctima, i després de prendre declaració a testimonis i persones implicades, la jove va accedir a desallotjar-la de manera voluntària i va ser detinguda per un presumpte delicte de violació de domicili.

La detinguda, de nacionalitat espanyola i sense antecedents, ha estat posada a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.