La Policia de Los Angeles ha detingut un intrús que es va colar a casa del famós actor Johnny Depp, protagonista a Pirates del Carib, Por i fàstic a Las Vegas i a tantes altres pel·lícules pel record. El fet cridaner d'aquest succés va ser el comportament del delinqüent: va aprofitar per servir-se una copa i, aliè a l'enrenou que havia format -personal de seguretat cridant i la policia a punt d'arribar- va fer-se una dutxa relaxant.

Una bona copa i una dutxa a casa de Johnny Deep

Va ser el personal de seguretat particular de Johnny Depp el que va donar la veu d'alarma: un home aparentment sense llar havia saltat el reixat i s'havia colat a la mansió de l'actor.

Johnny Depp / Flickr

Johnny Depp / Flickr

Segons TMZ, quan va arribar la policia a l'interior de l'habitatge van trobar l'home dutxant-se en un dels quarts de banys. Malgrat el requeriment dels agents, aquest es va negar a sortir. Llavors, la policia es va veure obligada a fer caure la porta per arrestar-lo i interrompre'l en la seva plàcida escena.

Els agents van comprovar que a més de la dutxa, l'intrús també s'havia servit una copa en una de les estances de l'actor.

L'home no va intentar robar cap objecte personal i només està acusat d'un delicte greu de vandalisme per haver fet malbé una porta i de violació de domicili.

Antecedents vandàlics a Can Depp

No és la primera vegada que l'actor pateix un intrusisme similar. Al gener una dona va intentar entrar a la seva casa de Califòrnia mentre ell es trobava dins. Aquella vegada la intrusa també va acabar arrestada després de fugir de l'habitatge amb les mans buides. La mansió està valorada en 15,5 milions d'euros.