Una jove de 25 anys ha penjat un vídeo a les xarxes socials on condueix beguda, sense les mans al volant del cotxe i ballant. El vídeo acaba amb un accident de trànsit al municipi de Benicàssim, a Castelló.

La noia va xocar contra un altre vehicle i va fugir immediatament. L’accident va tenir lloc la matinada del diumenge.

Va xocar i després va fugir

El xoc es va produir quan uns cotxes estaven en un embús al municipi de Benicàssim (Castelló) el passat diumenge a la matinada. Faltava poc pel toc de queda i estaven tots els cotxes aturats en línia recta.

El conductor que va rebre el xoc ha explicat a ElPeriodicoMediterraneo.com que un cotxe a gran velocitat els hi va colpejar. Després va fugir immediatament del lloc del sinistre.

Dins del cotxe colpejat es trobaven quatre persones. Totes elles van ser traslladades a l’Hospital General de Castelló amb contractures, però no van patir lesions greus. El vehicle accidentat va donar un cop al cotxe de davant a conseqüència del xoc que van rebre.

Va superar el límit del control d'alcoholèmia

La noia va provocar danys al seu propi cotxe, va perdre un far i un para-xocs a l’impacte. També va causar danys a altres dos cotxes. El vídeo s'ha penjat a les xarxes socials i s’ha tornat viral. Sembla que va ser gravat per una amiga que es trobava al cotxe. Després el va enviar als seus contactes, fins a arribar a les xarxes

La Policia Local de Castelló va anar a casa de la infractora perquè coneixia la matrícula de la culpable. També van informar la Policia Local de Benicàssim. Van trobar la infractora dins del seu immoble. La policia va fer-li un control d’alcoholèmia i van comprovar que estava borratxa, encara que ja havien passat dues hores de l’accident.  La noia ha estat acusada de totes les anteriors infraccions i d’un delicte de fuga.

Accident mortal a Lleida

Aquest dimarts va morir un home quan el seu cotxe va xocar contra un camió a la carretera N-II de Golmés (Pla d'Urgell). El conductor del camió no ha patit cap dany.

El turisme i el camió van xocar frontalment al punt quilomètric de la carretera N-II. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a un quart de set.

El conductor del turisme va morir pel xoc i no hi anava amb cap acompanyant. El conductor del camió va resultar il·lès. La policia continua investigant les causes del xoc. A causa de l'accident, es va obrir una via alternativa per aconseguir una circulació fluida.

Es van activar tres patrulles de Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Les persones que han mort en un accident de trànsit aquest any són 72, amb aquesta víctima. I un total de 24 víctimes són motoristes.