Una noia de 18 anys ha mort per les ferides patides en ser atropellada quan circulava en patinet elèctric per Estepona, a Màlaga. Els fets van tenir lloc aquest dijous, quan faltaven pocs minuts per arribar a les nou del matí i estava portant el seu germà petit d'11 anys a l'escola. Per causes que es desconeixen, a l'altura del número 3 del carrer Guillermo Cabrera, a pocs metres de l'institut Mar de Alborán, un cotxe va envestir els dos germans i els va deixar ferits.

Testimonis del sinistre van avisar el Servei d'Emergències 112 d'Andalusia i es van activar efectius de la Policia Local d'Estepona i dels serveis sanitaris. En arribar al lloc dels fets, es va comprovar que la noia patia un greu traumatisme i va haver de ser evacuada d'urgència en helicòpter cap a l'Hospital Regional de Màlaga. La gravetat de les ferides que havia patit per l'atropellament, però, eren incompatibles amb la vida i va acabar morint poques hores després.

La conductora que els va atropellar és una professora del centre on estudia el nen

Per la seva banda, el seu germà va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital Materno Infantil de Màlaga, però només havia patit diverses contusions lleus i va rebre l'alta poc després. Segons detalla El Confidencial, la conductora de l'atropellament és una professora de l'escola on el menor estudia cinquè de primària i on la jove també havia estudiat en la seva etapa educativa. El succés ha generat una gran commoció entre tota la població d'Estepona. La Policia Local d'Estepona ha obert una investigació per esclarir qui va tenir culpa de l'atropellament. Segons sembla, la noia i el seu germà creuaven per un pas de vianants quan la conductora els va envestir perquè "no els va poder evitar".