Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 30 anys que aquesta matinada, quan passaven pocs minuts de les quatre de la matinada, ha atropellat un caporal de la policia catalana que estava fora del vehicle patrulla, al carrer d’Antoni Forrellat, a Sabadell -un dels carrers paral·lels a la ronda de la cocapital del Vallès Occidental. 

Caporal dels Mossos ferit greu

El caporal dels Mossos d’Esquadra ha impactat contra la vorera, s’ha trencat el turmell i ha hagut de ser intervingut d’urgència. Després de ser traslladat a l’hospital, on se li han fet diverses proves, s’ha confirmat la fractura al peu i també diversos cops al cap, si bé les ressonàncies que li han pogut fer, semblen correctes. 

El detingut és un home de nacionalitat hondurenya que estava fugint de la policia i que en aquest carrer de Sabadell, per intentar evitar ser detingut, ha atropellat el caporal dels Mossos, que estava a l’exterior del vehicle policial. El conductor, finalment, ha estat arrestat. Segons ha pogut saber ElCaso.cat l’home, de nacionalitat hondurenya, no tenia permís de conduir i no consta que tingui antecedents policials a casa nostra.

Detingut

Els Mossos d’Esquadra imputen al detingut un delicte de conducció temerària i també de lesions, per l’atropellament del caporal dels Mossos de la comissaria de Sabadell. Alhora, s’ha obert una investigació per aclarir per quin motiu el conductor s’escapava de la policia o si només s’ha fet escàpol per no disposar de carnet de conduir.

Mata el seu germà a la Garrotxa

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns a primera hora del matí un jove de 20 anys que sense carnet, drogat i begut, va provocar un accident on va morir el seu germà, un jove de 15 anys a Riudaura, a la Garrotxa. Després de ser detingut per un delicte d’homicidi involuntari, aquest dimarts va ser deixat en llibertat amb càrrecs a l’espera del judici.