Terrorífica fugida d'una jove de 17 anys del seu exnòvio de 21 a Torremolinos (Màlaga). La noia ha saltat des d'un segon pis mentre escapava de l'exparella que presumptament l'hauria atacat i la perseguia amb una destral. Després de precipitar-se des de la segona planta de l'edifici, ha estat atesa pels serveis d'Emergències 112 d'Andalusia i l'han traslladat a l'Hospital Clínic de Màlaga. Els fets s'han produït al carrer Vicente Blanch Picot del municipi malagueny, a la zona residencial El Pinillo, cap a les tres de la tarda d'aquest dimarts. Poc després van rebre l'avís del succés i es va activar el protocol d'assistència sanitària i van desplaçar-se fins allà diverses patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional.

L'exnòvio intenta lesionar-se i fugir a peu cap a l'autopista de Torremolinos

La víctima, que fugia atemorida del jove i va precipitar-se pel balcó de l'habitatge de Torremolinos, presenta ferides i contusions per tot el cos. Tanmateix, i pel que sembla, la seva vida no està en perill. Un tendal hauria esmorteït la caiguda, segons han apuntat a EFE fonts de l'Hospital Clínic de Màlaga. L'home, després d'aquests fets, va intentar autolesionar-se abans que els agents l'arrestessin i fins i tot va intentar fugir del lloc i va sortir corrent en direcció a l'autopista A-7 que creua per la part més interior d'aquesta localitat costanera malaguenya i, a més, està molt a prop de l'immoble on es va produir la suposada agressió.

Però la fugida no va tenir èxit. Abans d'arribar a l'autopista A-7, la policia va aconseguir detenir-lo. Presentava diverses ferides per les lesions que va fer-se ell mateix, presumptament amb la destral amb la qual perseguia la noia de 17 anys. Per això, va ser traslladat amb vida a l'hospital, on continua sota custòdia policial, segons ha informat la Policia Nacional. Sobre l'individu hi havia vigent una ordre d'allunyament de la víctima. La qual cosa no li va impedir apropar-se a ella, agafar l'eina com si fos una arma blanca i atacar-la. La persecució pel domicili del carrer Vicente Blanch Picot de Torremolinos va acabar amb la jove saltant des del segon pis totalment atemorida. Tot apunta que es tracta d'un nou episodi de violència de gènere, però la investigació per esclarir els fets continua oberta.