Busquen desesperadament la Luna, una noia de 15 anys que ha desaparegut aquest diumenge al Pla de Santa Maria (Tarragona).

Noia de 15 anys desapareguda a Tarragona

La Luna de los Ríos Vizcarro és una nena de 15 anys que ha desaparegut aquest diumenge 14 de març al Pla de Santa Maria, un petit poble de Tarragona. Han demanat col·laboració ciutadana per trobar-la, ja que se li ha perdut completament el rastre i ningú sap on podria estar.

Luna de los Ríos Vizcarro / Facebook

Busquen una nena de 15 anys desapareguda al Pla de Santa Maria (Tarragona) / Facebook

La Luna és una noia que mesura 1,63 metres, és de complexió prima, té el cabell castany i els ulls marrons verdosos. En el moment de la desaparició, anava vestida amb una jaqueta bomber reflectant, una motxilla negra amb el símbol d'Adidas de color rosa i unes vambes Nike.

Luna de los Ríos Vizcarro

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre Luna de los Ríos Vizcarro, que es posi en contacte amb Emergències 112, amb SOS Desaparecidos o amb la Fundació d'Ajuda a Nens i Adolescents en Risc (ANAR). També es pot trucar al 642 650 775 o al 649 952 957.

La Claudia, la germana de la Luna, també ha posat un missatge al seu Facebook demanant als seus  seguidors que li truquin si tenen alguna pista de la Luna: "Difoneu si us plau, la meva germana ha desaparegut i no sabem res d'ella des del diumenge. Agrairia que no em truquéssiu per dir ximpleries, que això no fa cap gràcia", comenta preocupada.

Luna de los Ríos Vizcarro / SOS Desaparecidos

La Luna de los Ríos Vizcarro és una nena de 15 anys que va desaparèixer fa dos dies i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la / SOS Desaparecidos

ACTUALITZACIÓ: Va ser localitzada amb vida dijous dia 18 de març de 2021.

Desapareix Sandra Culli

Malauradament, la Luna de los Ríos no és l'única persona desapareguda i, de fet, el 26 de desembre del 2020 va desaparèixer en estranyes circumstàncies la Sandra Culli, una dona de 44 anys que va anar a donar una volta per Vilassar de Mar (Maresme) i que no va tornar i, que, des de llavors, se li va perdre completament el rastre.