La violència masclista no entén d'edats. Una noia de 15 anys ha estat apunyalada pel seu exnòvio a Palma després de tenir una discussió. L'agressor, de 20 anys, la va convèncer perquè no el denunciés a la policia i li va intentar curar la ferida perquè no es dessagnés i ningú s'assabentés del que havia passat. No obstant això, el tall era tan profund i li feia tant mal a la víctima que no li va quedar més remei que avisar una educadora del seu institut que la va portar a un centre de salut perquè la curessin.

La va apunyalar i li va intentar curar la ferida perquè no el denunciés

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, al voltant de les tres de la tarda, quan l'agressor va anar a casa de la víctima, al barri de la Soledat. Tots dos havien mantingut anteriorment una relació sentimental que havia durat un any, tot i que havien tallat i ara només eren amics. Es van posar a caminar pel carrer i, en un moment donat, van entrar en un portal i van començar a discutir. El noi va treure una arma blanca que portava guardada i va apunyalar la jove a la cuixa. Posteriorment, li va demanar perdó i li va demanar que no el denunciés. Per evitar-ho, va anar a comprar material sanitari i li va practicar una cura improvisada.

L'endemà, però, la menor seguia tenint un fort dolor a la ferida, que havia estat molt profunda. Per això, va demanar ajuda a una educadora del seu institut, que la va acompanyar a un centre sanitari perquè rebés atenció mèdica. Allà, però, els metges van comprovar que la ferida havia estat provocada per una arma blanca i van alertar la Policia Nacional. Agents de la Unitat de Família i Menor (UFAM) van activar el protocol de violència masclista i van obrir una investigació dels fets.

L'agressor va poder ser detingut poc després a les portes de l'institut on estudiava la menor, a qui estava esperant que sortís de classe. En escorcollar-lo, els agents van trobar que dins la seva bandolera hi duia un ganivet de quinze centímetres amb el qual, presumptament, hauria apunyalat la noia. El noi ha estat detingut per un delicte de maltractaments i lesions a la seva exparella.