Una noia de 21 anys es troba ferida greu en un hospital de Palència després de ser brutalment atacada pel gos de la seva exparella, un noi que ha acabat detingut perquè sobre ell pesava una ordre d'allunyament respecte a la víctima. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada d'aquest diumenge en un establiment de restauració del carrer Inés Moro. Una patrulla de la Policia Local va anar fins al lloc en rebre l'avís que a l'interior d'aquest local s'hi estava produint una baralla amb diverses persones implicades.

Atacada pel gos de la seva exparella

Quan els agents municipals van arribar a l'establiment van identificar-ne la propietària, una dona de 48 anys, així com al seu fill, un noi de 27 anys. Amb ells hi havia una altra noia de 21 anys, exparella del noi, que presentava greus ferides al cos fruit d'haver estat atacada pel gos del jove amb molta violència. Presentava importants lesions per mossegada en un braç i en una cama amb una forta hemorràgia que li estava perdent molta sang de manera ràpida. Immediatament, els policies li van practicar les primeres assistències sanitàries i li van fer un torniquet per impedir que pogués acabar morint dessagnada allà mateix.

Un cop van aturar l'hemorràgia i va deixar de dessagnar-se, els mateixos agents la van pujar en un dels vehicles patrulla que s'havien desplaçat fins al local i la van traslladar urgentment a l'hospital Rio Carrión de Palència perquè rebés atenció mèdica. Per la seva banda, els agents van comprovar que la seva exparella i propietari del gos que l'havia atacat tenia una ordre d'allunyament respecte a ella, motiu pel qual va ser detingut i traslladat a les dependències policials. Amb ell també va anar arrestada la seva mare, en aquest cas acusada d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.