L'Adrián és un noi de 21 anys que ha matat una dona a Arona (Santa Cruz de Tenerife). Han sortit a la llum les primeres declaracions que ha fet després d'aquest crim, que han causat gran indignació a tothom.

Un noi de 21 anys mata una veïna d'Arona, a Santa Cruz de Tenerife

Els fets han passat aquest dimarts a la matinada a Arona, un municipi de poc més de 2.000 habitants de Santa Cruz de Tenerife. Per causes que encara s'estan investigant, al carrer San Silvestre del barri de Llanos de Guaza, un noi de 21 anys va assassinar una veïna del municipi.

La víctima és una dona de 57 anys i mare de dos fills

Per fer-ho, li va clavar un objecte punxant al coll, fet que va provocar la seva mort. La víctima és una dona de 57 anys i mare de dos fills i, de moment, no ha transcendit la seva identitat.

Guardia Civil recurso / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga un crim a Arona (Santa Cruz de Tenerife): un home de 21 anys ha estat detingut per matar la seva veïna amb un objecte punxant / Europa Press

El detingut es diu Adrián, té 21 anys i té antecedents per problemes psiquiàtrics

Segons les primeres investigacions, l'homicida i la víctima feia anys que tenien problemes de convivència greus i que havien discutit amb anterioritat. Encara que no hi ha cap hipòtesi 100% corroborada, els policies pensen que el jove l'ha matat per aquests problemes de convivència, però no descarten cap escenari.

"Es va fer i ja està, no hi ha res més a parlar"

La Guàrdia Civil el va detenir com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi. L'acusat es diu Adrián, té 21 anys, té antecedents de problemes psiquiàtrics i ja havia estat detingut amb anterioritat. Després del crim, va fer unes declaracions que van causar gran indignació a tothom: "Es va fer i ja està, no hi ha res més a parlar", va dir l'arrestat, segons explica Caso Abierto.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

La investigació continua oberta, en mans de la Guàrdia Civil, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. El jove es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'homicidi o d'assassinat

El cas de les nenes de Tenerife i Tomás Gimeno, el crim que va commocionar l'illa

Aquest no ha estat l'únic crim que s'ha produït en els darrers mesos a Santa Cruz de Tenerife i, de fet, fa uns mesos es va produir el crim més macabre i mediàtic de l'any a la capital de l'illa: Tomás Gimeno va assassinar les seves filles, l'Anna i l'Olivia, per fer el màxim mal possible a la seva exparella, de qui s'acabava de separar, constituint un clar exemple de violència vicària.