Tragèdia en un festival de música de la província d'Albacete. Un noi de 25 anys ha perdut la vida al Viña Rock de Villarrobledo aquest dissabte a la nit després de desplomar-se a les portes del recinte on s'estava celebrant l'esdeveniment. Segons ha avançat el diari ABC de fonts municipals, el jove va caure inconscient per causes que en aquests moments es desconeixen. Els sanitaris desplegats amb motiu del multitudinari acte festiu van assistir-lo, tot i que finalment van decidir traslladar-lo a l'Hospital General de Villarrobledo.

El noi de 25 anys va morir a l'ambulància que el portava de camí al centre sanitari. Segons ha explicat la Guàrdia Civil d'Albacete, el cos sense vida del jove no presenta signes de violència. No obstant això, en aquests moments se li estan realitzant les corresponents anàlisis toxicològiques i l'autòpsia. Com ha apuntant el mitjà citat, tot sembla indicar que les causes de la mort estarien relacionades amb el consum d'algun tipus de producte o per un infart derivat d'això.

Fa 10 anys va morir un altre noi de 25 anys al festival

El Festival Viña Rock ha tancat l'edició d'aquest 2023 amb un rècord d'assistència de 240.000 persones. A més, es van habilitar 450.000 metres quadrats per a la zona d'acampada i 350.000 metres quadrats més per l'aparcament. Les grans dimensions de l'esdeveniment i la seguretat i protocols d'actuació fan que els incidents siguin cada cop menys habituals. Tanmateix, fa justament 10 anys un altre jove de 25 anys va morir al Viña Rock de Villarrobledo. En aquest cas, el noi va patir un infart mentre veia un dels concerts. Els sanitaris també van intentar reanimar-lo al recinte i finalment el van traslladar a l'Hospital General de Villarrobledo, on va perdre la vida.