Un jove de 22 anys ha mort aquesta matinada de diumenge després d'una agressió amb arma blanca a Madrid. El noi va rebre una punyalada al tòrax, molt a prop del cor, després d'una baralla entre diverses persones en una zona de discoteques del districte de Tetuan. Concretament, al carrer Bravo Murillo, número 276, segons han informat des d'Emergències Madrid 112. Els serveis sanitaris van arribar juntament amb diversos efectius de la Policia Nacional fins al lloc dels fets, després de rebre l'avís pocs minuts més tard, i van trobar la víctima amb una parada cardíaca.

Assistència policial i mèdica, sense èxit

Els primers en assistir-lo van ser els agents de la Policia Nacional de "forma excel·lent" per tal de revertir la parada cardíaca que patia. Poc després van arribar els serveis d'emergències i es van fer càrrec de la intervenció lateral que va detectar lesions a ambdós costats del cor amb entrada i sortida. Els facultatius van procedir a la reanimació amb un massatge cardíac intern durant uns quinze minuts, sense èxit. Finalment, van comprovar que el pacient estava pràcticament dessagnat i se'l va declarar cadàver al mateix lloc dels fets.

La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets d'aquesta matinada de diumenge al carrer Bravo Murillo de Madrid. En aquests moments, encara no s'ha informat de cap detenció al respecte i tot apunta que va ser una baralla en sortir d'una discoteca que va anar a més i va acabar a ganivetades. Malauradament, una d'elles va acabar en un òrgan vital i va produir la mort del jove de 22 anys poc després de l'atac.