Un noi de 18 anys que circulava en patinet elèctric ha mort atropellat aquesta passada matinada quan creuava per un pas de vianants a Sevilla. Els fets han tingut lloc al voltant de les 01.20 hores al carrer Cruz del Sur, quan el vehicle ha envestit la víctima i ha fugit del lloc. Els efectius de la Policia Local de Sevilla desplaçats al punt del sinistre s’han trobat el jove estès a terra inconscient i han sol·licitat la presència d’una ambulància. A la seva arribada, però, els sanitaris només han pogut confirmar la mort del noi.

Els testimonis de l’atropellament han donat als agents una descripció del vehicle que l’havia atropellat i s'havia fugat. També els han confirmat que la víctima, en aquells moments, estava creuant el pas de vianants amb el patinet elèctric i que la culpa era del turisme. A partir d’aquestes informacions, la Policia Local ha començat a buscar el cotxe per la zona i l’ha acabat trobant estacionat en un lloc molt proper al de l’atropellament.

El conductor ha donat positiu en alcohol i drogues

Els policies han aconseguit descobrir el propietari del vehicle i l’han pogut detenir després d'identificar-lo caminant pels carrers del barri de los Pajaritos. L’home, de 40 anys, ha intentat fugir quan els agents li han demanat que s’aturés, però ha estat interceptat i arrestat ràpidament. En el moment de la detenció, presentava clars símptomes d’anar sota l’efecte de l’alcohol, confirmant-se quan se li ha fet la prova d’alcoholèmia i ha superat el triple de la taxa permesa per posar-se al volant.

A més, el mateix autor de l’atropellament ha reconegut als policies que havia consumit drogues aquest dimarts a la tarda. De fet, en aquell moment encara portava a sobre alguna dosi d'haixix i comprimits de metadona. Per aquest motiu, ha estat detingut i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Per la seva banda, el vehicle ha estat traslladat a la Prefectura de Policia Local, on la unitat d’investigació de sinistres viaris continuarà amb les diligències.