L'Alejandro era un noi de 18 anys que ha estat assassinat aquesta setmana a Madrid. Els presumptes autors dels fets són 10 joves que l'han matat a punyalades a plena llum del dia. Hi ha una investigació oberta per esbrinar qui són els responsables d'aquest macabre crim: tot apunta que es tracta d'un enfrontament entre bandes llatines i el cas es troba en mans de la Policia Nacional.

Els fets han passat al carrer Alcocer del districte madrileny de Villaverde. La víctima és un noi que, amb només 18 anys, té antecedents per robatoris amb força i havia estat detingut recentment per pertànyer a la perillosa banda delinqüencial Dominican Don't Play (DDP), que està relacionada amb fets molt violents, assassinats, agressions sexuals i una infinitat de delictes.

Alejandro Pérez Carmona

Alejandro Pérez Carmona, conegut com 'El Pérez' pels seus amics, va ser assassinat el dimecres al migdia. Segons expliquen els testimonis que van veure la salvatge agressió, l'adolescent estava al mig del carrer quan, de cop i volta, un grup de 10 joves es va apropar a ell i el van començar a apallissar i apunyalar fins que, finalment, li van clavar una ganivetada al pit que el va matar.

La víctima era membre dels Dominican Don't Play (DDP)

La Policia Nacional va obrir una investigació per esbrinar quines havien estat les causes del brutal apunyalament i de seguida van descobrir que l'Alejandro era membre de la perillosa banda llatina Dominican Don't Play (DDP) i que estava sent investigat per la pertinença a aquest grup criminal.

Bandas juveniles Madrid / Archivo
L'Alejandro era un noi de 18 anys que ha estat assassinat a ganivetades a Madrid: era membre de la perillosa banda Dominican Don't Play (DDP) / Arxiu

Enfrontaments molt perillosos entre bandes juvenils a Madrid

Així doncs, tot apunta que es tracta d'una revenja entre bandes. Encara que no és una hipòtesi 100% corroborada, els investigadors pensen que els presumptes autors dels fets són membres d'una banda contrària: els Trinitarios, que fa temps que estan enfrontats, que han protagonitzat molts homicidis en els darrers mesos a Madrid i que li haurien preparat una emboscada.

Aquesta hipòtesi encara agafa més força si tenim en compte que l'Alejandro era molt amic del David Bárcenas, un jove de 18 anys que va confessar ser l'autor d'un macabre assassinat d'un altre pandiller.

Intenten amputar els braços a un noi de 20 anys a Madrid: ferit greu per una revenja entre bandes juvenils

Aquesta mateixa setmana, els membres d'aquestes bandes també han intentat assassinar un altre adolescent. En aquest cas, la víctima és un adolescent de 20 anys a qui li han intentat amputar els braços i que, actualment, està ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu. El modus operandi del tràgic succés ha estat el mateix que en el del cas de l'Alejandro: l'han acorralat entre un grup d'unes 10 persones i l'han atacat brutalment.