Un menor de 17 anys ha estat ferit molt greu en rebre un tret mentre anava pel carrer a Ceuta. L’incident ha tingut lloc la tarda d’aquest dissabte a la barriada del Príncipe, i la Policia Nacional ha obert una investigació per tal d’aclarir els fets, tot i que la hipòtesi amb més pes és una trifulga entre bandes. Segons les primeres investigacions, el noi no té cap relació amb grups criminals, i ha estat víctima de foc creuat.

Trets en ple centre del barri

Segons fonts policials, els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de set de la tarda, quan els veïns han començat a sentir uns trets provinents del soc, situat en ple centre de la barriada. Immediatament, s'ha avisat als serveis d'emergències, i diversos agents de la Policia Nacional s'han desplaçat a l'escena. En arribar, els autors dels trets ja havien fugit, deixant el jove ferit a terra.

Segons El Faro de Ceuta, la bala va impactar per la zona del ronyó de la víctima. Ràpidament, es va requerir una ambulància. Els sanitaris van estabilitzar el noi i el van traslladar d'urgència a l'Hospital Universitari de Ceuta, on se l'ha hagut d'intervenir quirúrgicament. A hores d'ara continua ingressat en la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb pronòstic greu.

Visitava uns familiars

Els agents han pogut saber que el noi, d'origen marroquí, viu d'acollida en el centre de La Esperanza, i no té cap relació amb bandes criminals i no té cap antecedent. Tot indica que es tracta d'una víctima casual del tiroteig; al moment de ser disparat estava sortint de casa d'uns familiars després d'haver-los anat a visitar durant el seu horari de sortida del centre.

La zona ha quedat precintada, i la Policia Científica ha trobat tres casquets de bala, i s’estan interrogant als veïns que podrien haver vist als autors dels trets. De moment no s’ha efectuat cap detenció, tot i que hi ha una persona en comissaria que es creu podria estar relacionat amb el succés.