Un noi de 16 anys es troba en estat crític després d'haver patit un infart mentre jugava en un camp de futbol de Tarragona.

Noi de 16 anys pateix un infart jugant a futbol a Tarragona

Els fets van passar el dilluns al vespre: el jove de 16 anys estava jugant a futbol al camp d'Ortega Parejo, situat al barri de Camplar de Tarragona, al carrer del Riu Llobregat 41. De cop i volta, quan es va acabar el partit, es va desplomar a terra.

Els pares el van intentar reanimar

Immediatament, els pares dels nois, el van intentar reanimar fins que, finalment, van arribar els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que el van ingressar a l'hospital. Segons ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), cap a dos quarts de nou del vespre van rebre l'avís que una persona estava inconscient a les instal·lacions esportives.

SEM / Carles Palacio

Un noi de 16 anys crític a l'hospital: ha patit un infart quan estava jugant un partit de futbol a Tarragona / Carles Palacio

Ingressat a l'hospital en estat crític

El SEM va enviar dues ambulàncies, que van evacuar el noi en estat crític a l'hospital Joan XXIII de Tarragona (Tarragonès). Més tard, però, el noi va ser traslladar d'urgència a l'hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), on continua ingressat en estat crític.

Es va desplomar quan va acabar el partit de futbol

Diversos testimonis apunten que el nen es va desplomar quan va acabar el partit de futbol. Algun dels pares dels nois el va intentar reanimar fins que van arribar els serveis sanitaris i el van poder evacuar a un centre hospitalari. 

Actualment, es desconeixen les causes per les quals el menor hauria patit l'infart. El jove de 16 anys continua ingressat a l'hospital de Bellvitge i, tot i el seu estat crític, els seus amics i familiars esperen que es recuperi.