Un operari de 28 anys ha quedat ferit molt greu en caure d'una alçada de set metres des d'un fals sostre del gimnàs del Club de Natació de Granollers, al Vallès Oriental.

Un jove operari en estat crític a Granollers

Cap a tres quarts de 9 d'aquest matí, el jove treballador estava fent tasques de manteniment a les instal·lacions lligades al projecte CNGreen per millorar l'eficiència energètica, segons han explicat fonts del club a el9nou.cat.

Waterpolo / Wikimedia

Un treballador de 28 anys cau d'una alçada de set metres en cedir el sostre del gimnàs del CN Granollers, on feia tasques de manteniment / Arxiu Wikimedia

Per causes que encara es desconeixen i que la Policia Local investiga, dues plaques del fals sostre sobre què treballava el noi han cedit.

La víctima, contractada per una empresa externa al club i veí de Granollers, ha caigut d'una alçada de set metres damunt la zona de peses i materials de musculació.

No hi havia ningú practicant cap activitat en la sala afectada en el moment de l'accident -la d'activitat física-, per la qual cosa no hi ha hagut més persones ferides.

Cau d'una alçada de set metres del sostre d'un gimnàs

En un primer moment, ha estat el mateix personal del CN Granollers qui ha atès la víctima d'aquest accident laboral, però ràpidament han acudit els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han fet unes primeres cures al mateix lloc de l’accident.

També s'han activat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de forma preventiva.

Finalment, a causa de la gravetat de les ferides, un helicòpter ha traslladat la víctima en estat crític a l'Hospital de Santa Pau de Barcelona.

Segons informacions de l'hospital al citat mitjà, l'estat del treballador era estable dins de la gravetat.

Ara la Policia Local s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident, del qual encara es desconeixen les causes i circumstàncies concretes.