Nit de Nadal tràgica a El Visor del Alcor (Sevilla). Un noi de 15 anys ha estat apunyalat en ple carrer quan tornava a casa després d’un sopar amb amics el passat dissabte. Segons els testimonis la víctima va ser abordada per un grup de joves que el van començar a increpar sense provocació, i quan el noi es va apropar per demanar explicacions el van agredir. Com a conseqüència va haver de ser traslladat a l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla, on es troba ingressat en estat molt greu.

L’agressió va tenir lloc a les 00:40 hores al carrer Corredera. Segons ha avançat l’ABC de Sevilla, el menor estava tornant a casa en moto després d’un sopar. Quan es va aturar en un semàfor, un grup de cinc joves va començar a insultar-lo. La víctima va decidir apropar-se a ells, i els agressors el van assaltar immediatament, colpejant-lo. Un dels cinc joves el va agarrar per darrere i el va apunyalar a l’altura del pit, i tots cinc van fugir en el moment que la seva víctima començava a cridar demanant ajuda.

Li va encertar en el pulmó

Un veí que passava amb el cotxe el va auxiliar i el va portar a un centre d’atenció primària. A causa de la gravetat de les seves lesions, però, el van traslladar en urgència a l’hospital on va ser intervingut quirúrgicament; la punyalada el va afectar el pulmó, i a hores d’ara es troba en l’UCI on el personal mèdic el té sota vigilància constant. "El meu fill s'ha salvat per 3 mil·límetres. ¿Com és possible que s'apunyali d'aquesta manera a un nen, sense cap motiu, que no portava ni tan sols diners a sobre?", ha lamentat la mare de l'adolescent en unes declaracions a l'ABC de Sevilla.

Per la seva part, l’alcalde de la localitat, Gabriel Santos, ha expressat la inquietud dels veïns per haver estat un atac gratuït i sense cap mena de provocació, “sense haver-hi una discussió prèvia i que la víctima sigui un noi tan jove i molt normal”, ha assegurat Santos. A hores d’ara la Guàrdia Civil està investigant el succeït i està tractant d’identificar i detenir els presumptes agressors. De moment han descartat el  mòbil de robatori, i s'ha decretat secret de sumari en les actuacions judicials.